Gå till innehåll

Medim

Medlem
  • Innehållsantal

    7
  • Gick med

  • Besökte senast

Medim's Achievements

(1/8)

  1. Tack så hemskt mycket Perfekt det här ju! hehe
  2. YES!! TACK!! Det fungerade med det du skrev att jag skulle testa i cmd
  3. testade netsh winsock reset .... men det fungerar fortfarande inte. jag kör NOD32 Antivirus och Kerio Personal Firewall.
  4. som sagt så har jag testat firefox utan resultat har bredbandsbolaget 24mbit. jag har ringt deras support, de säger att det är min dator det är fel på. dom har rätt! min tjej har en bärbar, kopplade in den på nätverkskabeln istället, alla sidor och MSN fungerar fint på hennes dator. något är fel på mitt operativsystem, hänt något med mina nätverksinställningar? tcp/ip kanske har fått nå fel.. ? verkar typ vara något DNS fel eller något sånt?? har testat att starta om tjänsten DNS Client och ett par andra tjänster ja tyckte verka va nåt... men fungerar inte! grrr
  5. har letat i brandväggsprogrammet om det kan ha hänt något, men jag tycker det inte ska hända något automatiskt helt plötsligt hmm... windows brandväggen har jag alltid haft avstängd och det är den nu också. har testat stänga av mitt brandväggsprogram helt och hållet osv. fungerar fortfarande inte har provat att ändra säkerhetsinställningar i IE osv och allt möjligt... en jobbarkompis fick samma fel han också, han kör inte ens samma program som mig.. så han installerade om windows så fick han det att fungera. skumt problem det här tycker jag..
  6. kan också tillägga att jag har testat en systemåterställning till igår då det fungerade att surfa till dessa sidor, fungerar fortfarande inte :/
  7. mitt problem: helt plötsligt så slutar vissa sidor att fungera, MSN går inte heller att logga in på men miranda IM Icq fungerar.. ex. på sidor som inte fungerar: www.lunarstorm.se , www.idg.se , www.dvdforum.nu och många fler.. många andra sidor fungerar som de ska iaf.. använder Maxthon som bygger på IE6, har även testat Firefox men det fungerar inte med det heller. eftersom MSN inte går att logga in på heller så tycker jag det är något skumt fel? exakt samma sidor och program slutade fungera förut också och då har jag åtgärdat det genom att installera om windows. men det känns som om det är något jag inte orkar göra nu och undrar om det finns någon här som vet felet och en lösning på problemet? ???
×
×
  • Skapa nytt...