Gå till innehåll

bobbe112

Medlem
  • Innehållsantal

    143
  • Gick med

  • Besökte senast

Inlägg postade av bobbe112

  1. hej min morfar har problem med sin dator och bad mig att komma förbi och ta en titt han har köpt delar separat och byggt i hop den men vi får inte grafikkortet till att fungera.

    Datorn går i gång men det kommer ingen bild på skärmen jag har testat att koppla ur alla sladdar från moderkortet och kopplat in dom igen jag har också testat att köra i gång datorn med 1 ramminne i taget och så testade vi att koppla in det nya grafikkortet i hans gamla dator och där fungerar det utan problem någon som vet vad felet kan bero på?

    han har följande moderkort asus Z170-p och bildskärmskortet är NVIDIA GeForce GTX1050 EX 2GB  

  2. Hej jag har en dator som jag tidigare har haft ubuntu installerat på och nu har jag formaterat hårddisken då jag vill använda Windows. När jag kör installationen av Windows 8.1 så får jag fel meddelandet kernel data inpage error.  Jag har även testat att installera in Windows 10 men får ett felmeddelande där med någon som vet vad det är för fel?

  3. hej jag försöker att spela några spel på min dator som kräver directx 9 och det fungerar i några minuter sen hänger datorn upp sig och startar om.

    jag har testat att uppdatera drivrutinerna till grafikkortet men följande fel återstår.

    jag får följande felmeddelande:

     

    On Fri 2016-01-15 11:18:49 GMT your computer crashed
    crash dump file: C:\WINDOWS\Minidump\011516-21312-01.dmp
    This was probably caused by the following module: dxgmms2.sys (dxgmms2!VIDMM_CPU_HOST_APERTURE::UnmapRange+0x3A)
    Bugcheck code: 0x3B (0xC0000005, 0xFFFFF801E0271FBA, 0xFFFFD0002691ED00, 0x0)
    Error: SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION
    file path: C:\WINDOWS\system32\drivers\dxgmms2.sys
    product: Microsoft® Windows® Operating System
    company: Microsoft Corporation
    description: DirectX Graphics MMS
    Bug check description: This indicates that an exception happened while executing a routine that transitions from non-privileged code to privileged code.
    This appears to be a typical software driver bug and is not likely to be caused by a hardware problem.
    The crash took place in a standard Microsoft module. Your system configuration may be incorrect. Possibly this problem is caused by another driver on your system that cannot be identified at this time.
     

     

  4. hej har fått problem med min dator när jag klickar på microsoft edge så kommer den blåa rutan upp i några sekunder och sen stängs programmet så nu undrar jag om någon vet hur man löser det eller om man kan installera om programmet på något sätt? 

  5. hej skulle behöva hjälp med att ställa in mitt bredbandsmodem för att kunna driva en server via xampp men förstår inte vad man ska ändra och när jag slår in mitt ip nummer så kommer jag till modemets inloggningssida så behöver en detaljerad handledning av hur man gör.

    Modemet heter inteno DG150A-R1

     

     

  6. hej är det någon här som vet hur man ändrar språket i jomsocial från engelska till svenska och kan förklara hur man gör så vore jag tacksam 

  7. hej jag försöker att hjälpa min sambo som har köpt en begagnad sony vaio modellnummer: VPCEB2M1E personen hon köpte datorn av har inte använt sig av recovery disken så nu saknas det några drivrutiner så skulle behöva lite hjälp.

     

    När jag går in och söker på sony's hemsida så får jag upp att det kan vara två olika grafikkort men hur vet jag vilken man ska ladda ner så det blir rätt drivrutin?

     

    just nu så står det bara standard vga enhet

     

     

     

     

     

  8. Hej har en bärbar macbook pro dator där hårdisken har kraschat men har några hårdiskar i källaren som har windows installerat i sig och tanken är nu att sätta i en av dom i min bärbara windows dator och formatera om någon av dom och sen sätta i den i mac datorn finns det något program man kan bota upp en cd och fornatera disken eller radera allt på disken?

  9. hej har problem med min dator som har windows 8 problemet handlar om att jag inte har något ljud 

    på skrivbordet nere vid ljudsymbolen så är det ett rött steck över och och när jag felsöker så får jag upp att ljudinheten är inaktiverad hur gör man för att aktivera den igen?

     

  10. hej det är så att jag ska beställa en smart tv och en trådlös wifi usb det endaste jag inte hänger med på är det här med appar är det inbyggt minne i tv:n eller behöver man en usb hårdisk eller hur fungerar detta?

     

     

  11. hej tänkte höra om någon här vet hur man kan ändra språket på EasyBlog från engelska- svenska och vart man kan hitta en översättning till den.

    verationen jag har är 3.7 14169 har testat att ladda ner ett språk paket från 

    http://www.joomlasverige.se/ men får det inte att stämma överens med filerna i min EasyBlog mapp

     

    tacksam för hjälp

     

×
×
  • Skapa nytt...