Gå till innehåll

Torsten Åkelid

Medlem
  • Innehållsantal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Torsten Åkelid's Achievements

(1/8)

  1. Jag har löst problemet (utan supportens hjälp)! Jag avinstallerade Rollup2 och gjorde en ominstallation av densamma från recovery-CD:n och vips så hade jag svenska i Media Center. Jag förstår egentligen inte varför det fungerade då det borde vara samma version av Rollup2 (KB900325). Men det kanske hämtades något mer från recovery-CD:n. Det verkar alltså som att det som var förinstallerat på datorn inte riktigt stämde med det som fanns på Recovery-CD:n. Jag ska ringa till supporten och berätta så de kan hjälpa eventuella andra som ringer och har samma problem och utan att man kör en hel recovery. Tack för alla värdefulla tips! ;D
  2. Jag har inte ringt supporten än! Största .msi filen på datorn är Microsoft Net Framework v 2.0 på ca 24 MB. Det såg inget konstigt ut med språkinställningarna i kontrollpanelen/språkinställningar.
  3. Ja allt är förinstallerat och jag har aldrig haft svenska på MCE och jag hittar inget MCE pack på skivan som följde med. Hittar inget konstigt i språkinställningarna. Installerade om microsoft.Net Framework Swedish Language Pack men inget händer. Hem-PC supporten gav rådet att köra en recovery men då jag installerat en hel del program mm så ville jag inte göra detta. Något annat råd fick jag inte och jag ser inte att detta skulle hjälpa. Var hittar man MCE Pack på svenska? Net Framework 1.2 + sp1 och Net Framework 2.0 finns installerat på min dator nu. Finns det något att göra eller får jag acceptera engelska i MCE?
  4. Har startat upp ett Hem-PC-paket med förinstallerat Windows Windows XP Media Center Version 2005 med update Rollup 2. Språket i XP är svenska men i Media center är det på engelska. Hur kan man ändra språkinställningarna så att man får svenska även i Media Center? HemPC-supporten är kass!!
×
×
  • Skapa nytt...