Gå till innehåll

dexter

Medlem
  • Innehållsantal

    68
  • Gick med

  • Besökte senast

Ytterligare profilinformation

  • Kön
    Man

dexter's Achievements

(2/8)

  1. Hej Går i tankarna bygga om min HTPC lite, funderar på vilket cpu som är mest prisvärd i förhållande till prestanda när det gäller AMD. Kraven jag har är att den ska klara 1080p filmer utan problem, grafikkortet jag kommer köra med är ett HD4550. Har kika på dessa cpu:er Athlon 2 x2 245e & Athlon 2 x4 630, då dom är ganska strömsnåla så kanske man kan kyla cpu:n passivt med bra ventilation i lådan. Tacksam för alla tips och råd.
  2. Nu har jag inte läst allt, men de som vore soft skulle vara om man fick välja exakt vad man vill ska ingå i Windows installationen.
  3. Tackar de funkar hur fint som helst nu. Bibloteket har jag inte heller direkt fasnat för kanske skulle prova de,burkar annars ha några enstaka genvägar i favoriter.
  4. Hej Istället för att göra två trådar tar jag båda frågorna här. 1. I utforskaren i win 7 finns det en lista till vänster med favoriter,dator,hemgrupp,nätverk osv,då är min fråga kan tabort hemgrupp fliken där på nått sätt? har lyckas fått bort biblotek via en reg fil men har inte hitta nån för hemgrupp. 2. Min andra fråga handlar om att dela filer inom sitt egna hemnätverk. Undrar då för/nackdelar med att dela i hemgrupp eller att dela ut var mapp för sig,vilket bör/är vara smidigast? Är hemgrupp mest till för om man är 10+ datorer som delar på ett nätverk?
  5. Jag störde mig också på detta ibörjan, men efter ett tags användade så är de ändå ganska soft tycker jag.
  6. Vet inte de har sagts innan men har du testa grafikkortet i en annan dator? Kan också va så som nån nämnde att moderkortet är för gammalt,råkade själv ut för de en gång. Det var moderkotet som bara hade stöd för pcie 1.0 och grafikortet var 2.0
  7. Tackar för svaret,då blev man lite klokare. Har också hört att man kan köra ett kort som Physx. Hur funkar de? är de samma sak där att man måste ha 2st identiska processorer? Om de nu ens är möjligt. Hur kraftigt nätaggregat skulle krävas för att driva runt 2st 460gtx 500-700W? Har nu ett nätagg på 550W.
  8. Hej! Har en fråga angående SLI,är det möjligt att köra SLI mellan 460gtx och 8800gt. Eller måste man använda två identiska kort? Tillverkare av korten är Sparkle och Asus om de har nån betydelse. tack på för hand
  9. Jag tror felet är identifierat,verkar vara en uppdatering som spökar. Det går och läsa mer om det i denna tråd från Sweclockers. http://www.sweclockers.com/forum/22-microsoft-windows/927938-alltid-felmeddelande-nar-jag-skapar-ny-mapp-byter-namn-pa-mapp-i-windows-7-a/
  10. Jag testade de du sa att ställa UAC till Standardläge,dock hjälpte det inte tyvärr.
  11. Jag är inloggad som admin och UAC är inaktiverat.
  12. Hej När jag ska byta namn eller flytta en mapp så kommer detta meddelandet upp(se länk),dock är det bara att klicka på "försök igen" så funkar det. Men varför det kommer upp? kan det vara nån bugg? jag kör Windows 7 Ultimate x64 http://img525.imageshack.us/img525/7868/fel2.jpg
  13. Då får de bli att läsa lite på Blackviper, om vilka tjänster som gör vad. Se om de går att åstadkomma nån förbätting.
  14. Jag har kika lite där på Blackviper,har även mixtrat en del med både Nlite,Vlite och nu även RT7lite. Så man kan alltså inte komma undan med att köra en enklare version, utan man bör köra via dessa program om man ska få ut nån större prestanda vinst?
×
×
  • Skapa nytt...