Gå till innehåll

Lundahl

Medlem
  • Innehållsantal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Lundahl

  1. Mhm okej, då får ja väl ta och göra det. Vad ligger priset på ett xp på i dessa dar då? Samt, vad är egentligen skillnaden på Home och Professional om jag nu ska köpa alltså. Och ja tror min dator borde klara av de, har 2,8Ghz 512ram 160gig hårddisk, Radeon 9800Pro grafikkort. om nu inte de redan blivit för lite?!
  2. Mm har funderat på det, men känns onödigt innan jag vet vad felet är. Att lägga ut pengar på ett nytt xp som kanske också kommer hänga sig vid uppstarten ..
  3. Jag formatera nyligen min dator med windows xp professional sp2 , och nu hänger den sig när windows startar upp dvs när det är svart bakgrund och under windows loggan så rör sig den blåa "laddar-grejen". Men den fastnar mitt i och datorn startas aldrig.Har testat både långsam och snabb omformatering, men inget hjälper. Hade samma fel för ca ett halvår sen när ja omformatera med sp 2, så testade då att formatera med sp1 och då funkade det. problemet nu är att jag inte har kvar skivan med sp1 och hittar inte heller de på dc. Någon som vet vad felet kan vara som gör att windows hänger sig ??
×
×
  • Skapa nytt...