Gå till innehåll

crossover

Medlem
  • Innehållsantal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

crossover's Achievements

(1/8)

  1. Venoms Tack för den perfekta vägledningen till lösningen av mitt "problem", med exakt det resultat jag hade som mål. Bugar djupt av uppskattning. Crossover ;D ;D ;D
  2. Tillbaks till ruta 1 Kolla bilden i mitt svar kl 17.50 Frågan gäller: Hur får jag bort de avmarkerade raderna från förtaeckningen? Dvs: Var hittar jag platsen SOFTWARE.........Run? Det kommer inte fram vid körning av regedit!!!!!!!!! Orsak: Jag vill låta msconfig köras "normalt" och inte "selektivt" Dessutom: Det retar mej!
  3. Tack för lampan. Nu behöver jag bara en sladd och ström så at jag kan hitta dörren dvs SOFTWARE................... Lite underligt är det att både ctfmon och ccApp är med listan på både spårbar och icke spårbar plats. I synnerhet som jag har kört både CCleaner och Regseeker i den ordningen och tagit bort alla filer och nycklar som respektive program har hittat. Huvudfrågan kvarstår. Var i hela fridens namn finns SOFTWARE...........Run?????????????????????????????
  4. Jag har kör selektiv start i msconfig med ett antal avmarkerade program i förteckningen under Autostart. Program som angav platsen HK..SOFTWAREMicrosoft...Run var lätta att finna i registret och ta bort. MEN De program vars platsangivelse inte inleds med HK.. utan startar direkt med SOFTWAREMicro......Run kan jag inte spåra. Jag vill ha bort dem för att kunna starta Normalt. Hjälp mej. Jag har hamnat i en kolkällare med stängd dörr och utan fönster samt en ficklampa med utbrända batterier.
×
×
  • Skapa nytt...