Gå till innehåll

daniel_sundgren

Medlem
  • Innehållsantal

    17
  • Gick med

  • Besökte senast

daniel_sundgren's Achievements

(1/8)

  1. Hej. All infomation om alla diskar etc, har försvunnit. Och jag undrar hur jag får tillbaka allt, bifogar en bild. Någon utav alla it geeks borde väl veta?
  2. Hej och god kväll. Jag har en WD 300 GB ( book edition ) och jag har mätt, och kan inte märka en ända sekund i skillnad angående start fas med inkopplad eller utkopplad disk Har en c2d 3 GB ram.
  3. Hej. Någon som kan rekomendera ett bra program som fungerar under vista, satt jag kan organisera mina dvd filmer. Har över 1500 stycken nu och jag är less på excel Ämnet redigerat av stenis, har förtydligat ämnet/rubriken Ämnet flyttat av stenis
  4. Om du sätter datorerna i samma arbetsgrupp så brukar det lösa sig. Garantierna försvinner väl inte, men kolla upp satt du har drivrutiner till allt innan du instalerar windowsxp.
  5. Hejsan. Jag har en laptop med vista från fabrik, men avskyr deta sega os. Jag har hittat alla drivrutiner till min amilo laptop, och skulle sedan försöka instalera gfx kortet, drog hem radeon xpress 1200 series från atis hemsida, men dom vägras instaleras, någon som har en aning om varför.?
  6. Du kan få ett gmail konto av mig eller ett på dittnamn@snigelfart.se eller dittnamn@theotherside.se Om du vill.
  7. Hej ,. får jag fråga hur du indexerade den?=)
  8. Hej! Kan någon förklara hur man lägger in dessa snabbkommandon, tex, om man vill söka på torrent sidor, eller tex, hitta.se och eniro.se går detta med start++.
  9. Spärra ip nummer som inte är cälkommna in i burken, samt bara tillåta dom som ska in i burken, det ska la gå? // Daniel
  10. min ligger på runt 30472, och då har jag ie igång, drftpd, photoshop, raidenftpd, irc, simlite, etc, om det nu har någon betydelse.
  11. hejsan.! Skulle inte någon vänlig person kunna dra upp en guide på ipsec i vista, bara grundbaserat, satt man kan få igång det. p.s vet ej om denna tråd hamnade rätt=)
  12. Du har en ikon nere vid klockan i vista, ( bifogar bild på ikonen ). Dubbelklicka på ikonen, så öppnas windows sidebar, sen om du vill lägga till samt ta bort gadgets så högerklicka du bara på sidebaren.
  13. Hejsan. Skulle bara undra om fler har problem med att internet anslutningen liksom bara slutar fungera helt plötsligt i windows vista , sen startar man om datorn då fungerar den igen?.
  14. hej! finns det någon möjlighet att formatera alla diskar man ha samt c med något program eller bat fl, need help please=)?
×
×
  • Skapa nytt...