Gå till innehåll

oliver

Medlem
  • Innehållsantal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av oliver

  1. Okej tack för svaren. Men det känns som om datorerna inte en är ihoppkopplade. Spelare det någon roll att det är Vista på en och Xp på den andra? Det enda som står på Vista i nätverks och delningscenter är Oidentifierat nätverk och begränsad anslutning. Det funkar inte och spela :-
  2. Hejsan! Tänkte lira lite spel mot en polare på varsin dator här hemma i huset. Vi ska inte spela över internet utan bara direkt genom nätverkskabel. Det ska väl funka när man är två har jag hört, att bara köra nätverkskabel mellan datorerna annars måste man ha router när man är tre. Så jag stoppade in nätverkskabeln och båda datorerna hittade kabeln men när man kollar på uppkopplingen så står det begränsad ansluting. Alltså är det nått som är knas, någon som vet om man måste göra något mer? Tack på förhand! //!
  3. Hejsan! Jag har en precis nyinköpt dator som inte fungerar som den ska Ibland får jag bluescreen och ibland så fryser sig allt och jag kan dessutom inte gå i vänteläge. Jag är ganska ny vad gäller dator men jag funderar på om mitt gamla trådlösa nätverk kan vara det som orsakar alla dessa problem? Jag har en gammal D-Link 624 som jag tror gjordes innan Vista kom. Tack på förhand
  4. hmm okej ska göra ett försök ljudkort: Creative SB0240 Audigy 2 Sound Card typ data: Fujitsu siemens D1627-C Inte pent 4 ,2800 mhz (14*200) Tack för snabbt svar:D säg till om du behöver veta nå mer!
  5. oliver

    formaterat om:(

    Hello gott folk..Formaterade om min dator helt omedveten om att mina drivrutiner för ljud var borta lr nått sånt.Kan inte lyssna på ljud nu:( Är det helt kört?
×
×
  • Skapa nytt...