Gå till innehåll

Freakno1

Medlem
  • Innehållsantal

    45
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Freakno1

  1. För mig heter det viruset lillebrorsa... Inget allvarligt eftersom han aldrig riktigt förstör något. --Mer som ett spionprogram som scannar av allt privat i datorn. 8) ..Edit: Nej, tyvärr.. har aldrig varit med om något liknande.
  2. --vill bara flika in att det här är skrivet i Windows XP forumet.. 8) Antar att t2 inte har några vistaproblem med andra ord..
  3. Har för mig att någon här tipsade om ett sådant program.. det fanns på majorgeeks, men kommer inte ihåg vad det hette. Fiskalens påhitt om minnet inte sviker mig.. (vilket inte vore säärskilt ovanligt)
  4. Krävs det inte mer? Min dator blir märkbart trögare när jag har mindre än 10gig kvar.
  5. När du startar om/upp datorn kommer en mapp upp? På äldre datorn med win 2000 berodde det på "Daemon tools".. Dessutom tror jag det finns en bug i win 2000.. som orsakar det problemet. Har jag hört i alla fall.
  6. Jag antar att jag fick tag på en dålig variant, men jag blev lite anti-trädlöst efter mina förra tillbehör. Det var bara jobbigt att byta batterier på adaptern hit och musen dit.. och tankspridd som man är lyckades jag ta med den där !"#¤ musen lite överallt. En gång var den borta.. och så hittade mamma den i kylskåpet. ehm..
  7. Det där var ju lite hög hastighet. För mig funkar det utmärkt att bränna flera efter varandra i Nero 7. Jag kör 4x och det blir bra.
  8. Fast jag säger inte att adMuncher inte är något att ha. Var överlycklig hela gratisperioden, och blev heldeppig när den var över. ;D Du förstår väl hur härligt det är att slippa se alla annonser, och slippa klicka fel på någon matannons eller vad som helst. Internet är besudlat av reklamen!
  9. Förlåt att jag stjäl tråden.. det är bara tillfälligt Får man licens till mer än en dator? Förresten.. Aftonbladet.. Firefox: 43% tillfälligt.. direkt ned till växlande 0-5% IE7: 70% tillfälligt.. direkt ned till växlande 30-47% Håller mig till vår allas eldräv. ;D
  10. Har du köpt det eller kör du fortfarande gratisversionen?
  11. Freakno1

    Söka adress

    Har de lagt upp sitt mobilnr kan man söka på det.. Vet du alltså att hon heter si och så för du först söka numret.. Men chansen är inte särskilt stor. Annars tror jag inte det finns annat än att fråga..
  12. Hmm.. du orkar alltså inte googla fram det själv? A Windows Vista Capable PC includes at least: * A modern processor (at least 800MHz1). * 512 MB of system memory. * A graphics processor that is DirectX 9 capable. Dessutom tror jag det är omnämnt flera ggr här på forumet att testversionen inte längre släpps. I så fall får du skaffa den genom en polare el. dyl.
  13. Det finns säkert ett fint program någonstans för det där.. Googla runt lite.
  14. hehe.. minst sagt neutral. Om utseendet speglar personligheten så är du alltså ingen livlig typ?
  15. Jojo.. ren är den.. jordat uttag och plastmunstycke på dammsugaren.. men låter gör den ändå
  16. Ny fråga.. Jag irriterar mig lite på att det är iexplorer som öppnas när jag trycker på sanbbknappen till hotmailen på live messenger. Hur ändrar an till ff?
  17. Ok.. hittat källan. En liten fläkt som antagligen kyler grafikdelen (jisses vad värdelös jag är på hårdvara) Är den ingång så piper et som f*n. Är inte säker på hur möjligt detär att byta en sådan fläkt.. Irriterande är det i alla fall.
  18. Mitt problem är uppdaterat.. Jag reparerade helt enkelt word med installationsskivan, men hur jag än reparerar/städar/uppdaterar så går inte rättstavningen igång. Efter att ha skickat en text över nätverket till andra datorn för att rättstava, så fungerar rättstavningen i den filen.. humhum? Vilken inställning har jag sabbat för att lyckas få det såhär?
  19. Huga..? Ok.. ca 19kb lyckades det hitta när jag körde alla i avancerat utom hotfix.. Jag måste ha rensat dem omedvetet tidigare? eller?
  20. Tack! Inte för att jag förstod vad "Hotfix Uninstallers" var.. men jag fattade att jag som nybörjare ska skippa den ;D Jisses vad gôtt det är att utan större problem och rejält snabbt få svar på lite burk-relaterade frågor.
  21. Jo.. vågar ju inte bara glatt kryssa i allting. Det är med en viss skepsis jag kör CCleaner överhuvudtaget.. jag fattar inte hur det kan hitta sådana otroliga mängder "skräp" som utan vidare bara går att göra sig av med. Jag utgår från att ingenting kan vara enkelt när det gäller datorer.
  22. Avancerat-delen var det ja.. Vad borde man/ borde inte kryssa i..? Vad innebär de olika sakerna.? Finns risken att CCleaner tar bort något viktigt..? Några små frågor.. Vill i alla fall låtsas att jag fattar vad jag gör... ;D
  23. Varken jag eller någon i familjen kommer orka lägga ut så mycket pengar. Dessutom krävs nog en ny dator för att allting inte ska bli rejält segt. Vår ena är kvar på 2000-professional.
  24. Jisses.. Tack för hjälpen allihop.. speciellt från dig belsebub. Det är oftast de enkla lösningarna som är mest effektiva. En defragmentering var vad som krävdes. Allting görs med betydligt bättre fart, och brorsan trodde jag formaterat om. hehe
  25. Freakno1 in action.. hehe.. man blir nästan nostalgisk av allt gammalt som ligger och skräpar överallt. Poof.. plötsligt har man 20%ledigt utrymme. Nu ska här defragmenteras (förstår bättre netdocktors skämt btw.. hehe)
×
×
  • Skapa nytt...