Gå till innehåll

oskarh

Medlem
  • Innehållsantal

    39
  • Gick med

  • Besökte senast

oskarh's Achievements

(2/8)

  1. Nu har viloläge slutat fungera ??? datorn startar om direkt när den stängts av. Jag har inte WOL eller keyboard eller on power up start i bios aktiverat. Ibland finns fliken om man vill ha viloläge aktiverat och ibland finns den inte...
  2. Fast då måste du ju hita på ngt instressant att visa
  3. För mig går det som sagt på 5 sekunder ??? Fast iofs kom jag på att jag har 8.5 BETA :-
  4. Din kontaktlista alltså. Den sparas antagligen på din dator, för att snabba upp inloggningarna kan jag tänka mig. Men det är ingenting jag vet det är bara en vild gissning. För mig tar det sällan med än 5 sekunder att logga in, 2mbit/s
  5. Jo jag vet. Gör det själv faktiskt men mest för att testa. Ibland visar jag upp det jag gjort också.
  6. jag tror att när det är nyinstallerat måste du ladda ner din lista som senare lagras i din dator, alltså kommer det gå snabbare andra inloggningen. Sen om du har många kontakter känns det som att det tar längre tid. Rensa listan till så få som möjligt, för varför ha en helt okänd ryss i kontaktlistan som du aldrig pratar med?
  7. Man brukar väl tänka ut vad man ska ha på sidan innan man sätter upp/skaffar en server?
  8. Viloläge är tillåtet, för det fungerar när jag trycker på en ikon för viloläge. Och jag har inget alternativ för uppstart med mus och tangentbord+att min mus och tangentbord går trådlöst. Då borde inte detta fungera.
  9. Jo, så har jag redan gjort... Men det vill inte fungera, datorn går bara ut i vänteläge. Alltså rör man musen så "startar" den igen. I viloläge (hibernate) slocknar det och fläktarna stannar och så vidare...
  10. Jo, det vet jag. Men jag vill slippa gå till stängavmenyn utan jag vill ha en knapp där som hibernatar datorn direkt utan att jag slipper trycka på stängavknappen.
  11. Jag undrar om någon vet hur man byter ut Stäng av-knappen på startmenyn och lägger en hibernate-knapp där istället. Eller om man kan få båda där Just nu har jag ingen knapp alls där, utan jag har hibernate på skrivbordet istället.
  12. Min kompis har precis installerat Windows Vista Ultimate men på engelska och hans betyg är inte så fina i engelska så nu vill han ha svenska iställlet. Finns det MUI till vista och var isåfall laddar man ner det?
  13. Varje gång jag startar datorn så ändras upplösningen till den lägsta så jag får gå in och ändra tillbaka den till den högsta upplösningen. Jag har installerat nyaste drivrutinerna från nvidia när detta började (tidigare idag). Jag har startat om datorn ett antal gånger när jag installerat olika program och spel för jag har precis formaterad om hårddiskarna och installerat om XP och Vista.
  14. du skrev inte vilken csversione, men cs2 tar inte lång tid att installera. Dock har jag inte provat cs3 än. så det vet jag inte.
×
×
  • Skapa nytt...