Gå till innehåll

dabe

Medlem
  • Innehållsantal

    8
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av dabe

  1. På min nya dator så upplever jag att den ändrar utseense från det jag ställer in, som är windows classic til windows xp, (som jag inte vill ha). Detta under egenskaper för bildskärm (högerklick på skrivbordet). Detta sker regelbundet. Hoppas någon har en lösning! /dabe
  2. Otroligt snabbt svarat, vad bra. Och fungerar gör det också. Tack!
  3. Hej. När jag öppnar ett fönster och ställer in det som jag vill ha exempelvis "detaljerad lista" under "visa". Hur kan jag få det att slå igenom på alla andra fönster jag öppnar? Mao göra det till en default-inställning? Jag hoppas Ni förstår vad jag menar. Tacksam för svar!
  4. Tack för snabba svar! Har inte installerat det hela ännu, och inte heller satt mig in i alla förkortningar Ni beskriver. Återkommer säkert när det det är dags för installation.
  5. Har köpt en router "D Link G 54" om det säger något och tänkte slippa långa och besvärliga kabeldragningar från bredbandsuttaget till datorn. Funderar sedan på säkerheten. Räcker den inbyggda säkerhet som finns mellan routern och adaptern. Vad skall jag göra för att undvika att obehöriga kommer in på mitt nätverk?
  6. dabe

    Explorer

    Det gick att möblera om efter att jag bockat av lås "verktygsfält". Hade inte sett den grejen tidigare. TACK! Dock så är det konstigt att den möblerade om sig själv, eller så gjorde man själv något misstag. Jag är hyggligt säker på att den inte är "kapad" eller att det kommit in något otyg i burken.
  7. dabe

    Explorer

    Version 6.0 har jag. Vore skönt att få det som det var tidigare, vanemänniska som man är.
  8. dabe

    Explorer

    Menyn längs uppe i internet explorer har ändrat sig och jag får ej tillbaka ursprungsutseendet. (Standardutseendet?). -Rullgardinsmenyerna Arkiv Redigera mm. har lagt sig till höger (normalt till vänster). -Snabbknapparna har lagt sig till vänster (normalt nedanför rullgardinsmenyerna tror jag). Hur kan man ändra på detta? Har provat "högerklick anpassa" mm. Tacksam för svar!
×
×
  • Skapa nytt...