Gå till innehåll

Rammstein_1991_

Medlem
  • Innehållsantal

    19
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Rammstein_1991_

  1. Jag hade också ett Audigy 2 ZS tidigare, och kan verkligen inte säga att jag är nöjd med Creatives drivrutiner, buggigt som f-n i både Vista och XP (ljudet hackade varje gång man startade IE7 eller öppnade en mapp). Till slut fick jag nog och köpte ett Asus Xonar D2, och är jävligt nöjd, inga buggar eller hack alls. Men om allt funkar bra med drivrutiner så är Audigy 2 ZS långt bättre än inbyggda ljudkort, så om du vill ha bästa ljudet så kör med Creative kortet. Kan också vara att det har kommit bättre drivisar efter att jag övergav kortet (september 2007)
  2. http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/documen...197〈=sv Där har du specifikationerna för ditt moderkort. CPU/Processor Socket: 775 Supports Pentium D (Smithfield) up to 3.2 GHz and Pentium4 (Prescott) up to 580 and 670 Alltså har ditt moderkort enbart stöd för Pentium D (Dual Core) och Pentium 4. Pentium D kan dock vara svår att få tag på i dagsläget i och med att den inte tillverkas längre. Dock står det att moderkortet har Intel 945P chipset, ej i915P, och enligt Intels hemsida så har detta chipset stöd för Core 2 Duo. http://www.intel.com/products/chipsets/945p/index.htm
  3. Vad jag kan hitta på Intels hemsida så stödjer inte ditt chipset Core 2 Duo (eventuellt Pentium D) http://www.intel.com/products/chipsets/915p/index.htm Länka gärna till HPs info/support sida för just din dator.
  4. Ja, lampan bak på nätagget lyser hela tiden. Har haft datorn i ca 3 år nu, så det är väl dags för en ny. Tackar för hjälpen !!
  5. Har nu plockat bort alla usb enheter, card reader och linkande (har endast processor och fläktar kvar), problemet kvarstår. Så felet är i nätaggregatet då ? Kanske dags att köpa nytt ?
  6. Hej ! Som rubriken säger så vägrar min dator att starta. Det enda som händer när man trycker på startknappen är att lamporna på datorn blinkar en gång, sen är den helt död. Har provat med att plocka bort så mycket hårdvara som möjligt (RAM, HDD, Grafikkort mm) men inget hjälper. Var kan felet vara ? Är det möjligt att nätagget har gett upp (den gröna lampan bak på nätagget lyser dock hela tiden) ? Tacksam för svar !
  7. Ett bra gratisprogram är CCleaner: http://www.ccleaner.com
  8. Kan tyvärr inte komma på flera sätt att styra upp detta :-[, kanske nån mer kunnig kan hjälpa dig...
  9. Vindows Vista uxtheme patched files - 32 bit: http://anti-tgtsoft.com/repository/uxtheme...00.16386_XX.rar 1. Logga in som admin eller ha admin lösenord 2. Gå till mappen C:Windowssystem32 3. Högerklicka på uxtheme.dll och välj egenskaper > säkerhet > avancerat > ägare > redigera och välj dig själv som ägare 4. Gör samma sak med themeui.dll och shsvcs.dll 5. Högerklicka på uxtheme.dll > egenskaper > säkerhet > avancerat > behörigheter > redigera och ge dig själv full behörighet 6. Gör samma sak för themeui.dll och shsvcs.dll 7. byt namn på de 3 filerna till uxtheme.old, themeui.old och shsvcs.old 8. kopiera de patchade filerna till C:Windowssystem32 9. Starta om datorn 10. Klart!
  10. Har du patchade uxtheme-filer ? Om inte så kan du prova med det
  11. Windows Aero finns inte i Home Basic. Denna update-fix gäller bara för versionerna med Aero (dvs Home Premium, Business, Ultimate) vad jag vet... Mer information om detta problem finns hos Neowin: http://www.neowin.net/forum/index.php?showtopic=573094
  12. http://support.microsoft.com/kb/933928/en-us Vad jag förstår så är den väl inte så viktig, den fixar ju inga säkerhetshål eller liknande.
  13. Det ska funka igen om du avinstallerar uppdatering KB933928.
  14. Har haft samma problem, sökte lite och hittade att det är uppdatering KB933928 som inaktiverar alla custom teman. Jag avinstallerade uppdateringen och vips så funkade det igen !
  15. Jag har inte märkt någon försämring av hastigheten (Telia 24 Mbit), mycket märkligt...
  16. Om den inte finns med i start-menyn, så ligger programmet i C:WindowsSystem32 (filen heter SnippingTool.exe). Du kan också prova med att söka i C:ProgramDataMicrosoftWindowsStart Menu
  17. Ta bort en genväg i mappen Spel: Öppna mappen -> markera genvägen -> Delete på tangentbordet. Funkar fint för mig.
  18. Om din dator stöder Windows aero så aktiverar du det så här: Högerklicka på skrivbordet > Anpassa > Fönsterfärg och utseende och välj Windows Aero som färgschema. Nu ska Flip 3D funka.
×
×
  • Skapa nytt...