Gå till innehåll

bolt24

Medlem
  • Innehållsantal

    6
  • Gick med

  • Besökte senast

bolt24's Achievements

(1/8)

  1. Det löste sig nu efter ett tag. Trots att jag redan stod som ägare till mappen så vart jag tvungen att skriva över de gamla rättigheterna till samma namn/användare(!). Fråga mig inte varför men det funkade till slut
  2. Jag skall förtydliga också: även som adminstratör så är rättighetsändringrutorna dimmade. Det går inte att klicka i eller ur något för denna mapp.
  3. Jag råkade dra in en katalog med underkataloger i en mapp som är "åtkomst förnekad" (rotmapp). Hur skall jag kunna rädda denna mappen? (Videos) 'Ångra flytta' går INTE eftersom alla kataloger under denna konstiga katalog är automatiskt åtkomst förnekad. En jättekatalog ligger nu och upptar massor med plats som man inte kan nå, ens klicka på. Den största Windows-blundern jag öht sett eller hört om. Hur fan göra? jag blir förbannad. Det går INTE att åtgärda i Felsäkert läge, det går inte ens på något sätt se vad som är i katalogen. Mappen är nedgrävd och går inte ens komma åt som admin. Hur 17 skall jag kunna fixa detta? Please.
  4. Tack för ditt svar Jag får väl släpa med den för koll antar jag. Skulle vara "kul" om det är någon som haft mitt exakta problem bara för mer möjligheter. Troligen är det strömfattigheten som är bekymret. Trots att kylarn skall vara anpassat för kortet.
  5. Jag har en Dell. och agget är anpassat till det kortet. Det verkar dra mer ström den här nya påbyggsfläkten (originalfläkt finns inte att köpa i affärer). men det skall den egentligen inte göra. så problemet kvarstår. därför kan det vara annat problem. Arctic Cooling ATI Silencer 3 satte jag på. http://shorl.com/bipesefrosudry
  6. Fläkten till grafikkortet lade av så jag tog bort den gamla och byggde på med ny fläkt som är anpassad för mitt kort (ATI Radeon 9800). När väl datorn går igång så funkar allt fint på burken. Det är bara det att datorn orkar inte stänga av kortet (det fortsätter gå efter att alla andra saker i datorn stängts av, måste dra ut sladden) Plus att jag måste sätta på datorn tio ggr innan skärmen går igång vid nystart. Vad beror detta på? Ger nätagget för lite ström till den nya fläkten? Eller finns det andra möjliga orsaker?
×
×
  • Skapa nytt...