Gå till innehåll

fjompa

Medlem
  • Innehållsantal

    24
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av fjompa

  1. Har råkat ut för något konstigt, den enda websidan jag inte kan komma åt är www.winnydows.com, har provat starta om routern, gjort en flush dns, rensat registret, tömt cachen i webläsaren. Alla andra sidor fungerar som vanligt, och sidan i fråga ligger inte nere, kollade precis med jobb datorn. Vad kan vara fel? Kör Vista Home premium, Firefox, IE7. Tacksam för hjälp/förslag!
  2. Jag föreslår att du avinstallerar u3 från kortet, så fungerar det som ett vanligt minne istället.
  3. Jag tog bort U3 från mitt 2gb Cruzer minne, formaterade till fat32, och det fungerar fint som readyboost med SP1 installerat.
  4. tex Winrar, går inte att högerklicka och packa upp. En filmkonverterare (xvid4psp), den slutgiltiga filen kan inte skrivas till disk. Mp3Gain, får inte tillåtelse att ändra i MP3 filerna. Det här kanske inte är program som alla använder, men för mig blev det problem. Sen så tycker jag rent allmänt att det blev irriterande att behöva trycka på tillåt stup i kvarten
  5. fjompa

    UAC=elände

    Nu har jag använt Vista i ca en månad och allting fungerar ypperligt efter att jag stängt av UAC. Min personliga reflektion är att UAC bara ställer till elände, och att många program som strulat för mig fungerar som de skall nu. Jag vill inte rekommendera någon att stänga av UAC, men det kan vara värt att prova om ni stöter på program som strular Själv kommer jag aldrig slå på det igen! Vad tycker ni andra?
  6. Jag gjorde en uppgradering från MCE till Home Premium med en uppgraderingsskiva från det nu berömda Moduslink. Jag hade inget val under installationen än att göra en "ren" installation, mao inga inställningar, program, dokument osv. blir kvar. Vista skapar dock en mapp "old os" (eller var det "old windows") där alla gamla dokument osv sparas, men inställningarna för MCE försvinner nog för alltid.
  7. fjompa

    Språkfältet

    råkade ut för det där ganska ofta med xp, det brukar fungera om du högerklickar på språkfältet och väljer inställningar/språkfältet och bockar ur "visa på skrivbordet"
  8. dvdsanta är också bra http://www.dvdsanta.com/
  9. Finns en plugin här oxå https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/browse/type:7
  10. Här finns lite info http://www.idg.se/2.1085/1.104161 http://kb.mozillazine.org/Windows_Media_Pl...#Missing_plugin
  11. Finns ju en hel del att välja på, själv använder jag http://www.surftown.se/
  12. ha! idag damp skivan ner i brevlådan, nu är det dags att uppgradera ;D
  13. Jag har oxå fått status skickat nu (7 dagar sedan). Får väl se när det dimper ner något i lådan...
  14. Äntligen verkar min beställning gått igenom i varje fall "Beställningsstatus : Beställningen godkänd Utskeppningsdatum : Okänd. Kontrollera igen om 12 veckor. Transportör : Standard" Fick även ett mail, där detta bekräftades, och att det ska komma ett nytt mail när det skeppas. Bara att vänta igen...
  15. Hur får jag tillbaka standard utseendet i office 2007? luckades ändra så att allt är svart... vill ha tillbaka det fina blåa utseendet ???
×
×
  • Skapa nytt...