Gå till innehåll

MrScuba

Medlem
  • Innehållsantal

    7
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av MrScuba

  1. Kolla om det finns någon inställning på skärmen där du kan välja mellan analog och digital anslutning. Se även till att skärmen är kopplad med DVI-kabeln när datorn startas, så att du inte byter kabel när datorn är igång.
  2. Har oxå haft mycket problem med D-Link routrar. Har installerat åtskilliga. Vi har t.o.m. slutat sälja D-Link trådlöst just av den andledningen. Det största problemet var med DI-624+ som tappade anslutningen mellan nätverkskortet och routern ett par sekunder då och då. Fruktansvärt enerverande. Enligt D-Links supportsida skall man koppla bort autentiseringen under nätverksanslutningen för att få bort detta problem. Har dock inte testat detta eftersom den förklaringen kom åtskilligt efter vi slutade sälja dem. NetGear, Linksys och ASUS och Zyxel har alla bra routers som fungerar klanderfritt.
  3. Imponerande förklaring!! Jobbar själv med datorer, men tvivlar på att jag hade kunnat uttrycka mig så bra! Det du säger stämmer till punkt och pricka. inte lätt att översätta vårt mumbo-jumbo-språk till begriplig svenska, men du lyckades med bravur!
  4. Jag kör P5B Deluxe, fungerar alldeles utmärkt. Det mesta i drivrutinsväg finns redan i Vista. BIOS var heller inga problem att uppdatera. Har gjort det ett flertal gånger redan. Speciella VISTA drivare finns på asus hemsida att tanka hem. Ett par saker är lite underliga dock vad gäller installationen. Den tar TID på vissa ställen. Den stoppar upp innan upp-packing av filerna t.ex. och vid ett par tillfällen till. Men det fungerar.
  5. Det är Creatives drivrutiner som bråkar. Stäng av CMSS så funkar det sen
  6. MrScuba

    ctfmon

    Description: ctfmon.exe is a process belonging to Microsoft Office Suite. It activates the Alternative User Input Text Input Processor (TIP) and the Microsoft Office XP Language Bar. This program is a non-essential system process, but should not be terminated unless suspected to be causing problems.
  7. Är du säker på att ingen har varit inne i burken??? Låter som om hårddisk och CD sitter på samma fläta och ligger som master alt. slave båda två? Kan oxå vara så att CD:n är trasig och påverkar HDD:n. Kolla även så att kabeln sitter ordentligt, både i hårddisken och CD:n och på moderkortet.
×
×
  • Skapa nytt...