Gå till innehåll

JeLe

Medlem
  • Innehållsantal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

JeLe's Achievements

(1/8)

  1. Jo visst! MEN DE JÄVLARNA SVARAR JU INTE PÅ MINA MAIL! > Tråkigt... säg upp tjänsten... Betalt i förväg! De har inga abonnemangsregister vad jag vet. Endel i filosofin med relakks. Ska tilläggas att det fungerar på andra datorer! Så fel ligger nog hos mig, men jag förstår inte hur det bara kan uppkomma sådär. Jag har inte gjort något speciellt alls som skulle kunna påverkat. :'(
  2. Jo visst! MEN DE JÄVLARNA SVARAR JU INTE PÅ MINA MAIL! >
  3. Hej Jag har efter en tids använande av relakks fått problem att logga in på deras server. Jag tycker det är mycket märkligt eftersom det har fungerat felfritt tidigare. På deras hemsida fann jag följande information: " F: Vad gör jag om jag får något av följande felmeddelande, "Error 619 eller "Error 645" när jag försöker ansluta? S: Microsoft har en guide till varför problemet uppstår och hur det uppstår på sin hemsida; http://support.microsoft.com/kb/314485/ " Sedan hänvisar ms till: http://support.microsoft.com/kb/227747/ Jag fattar inte ett skit! Hjälp mig! Hur ska jag lösa problemet?
  4. Hej Jag har efter en tids användande av relakks fått problem att logga in på deras server. Jag tycker det är mycket märkligt eftersom det har fungerat felfritt tidigare. På deras hemsida fann jag följande information: " F: Vad gör jag om jag får något av följande felmeddelande, "Error 619 eller "Error 645" när jag försöker ansluta? S: Microsoft har en guide till varför problemet uppstår och hur det uppstår på sin hemsida; http://support.microsoft.com/kb/314485/ " Sedan hänvisar ms till: http://support.microsoft.com/kb/227747/ Jag fattar inte ett skit! Hjälp mig! Hur ska jag lösa problemet?
×
×
  • Skapa nytt...