Gå till innehåll

pedde

Medlem
  • Innehållsantal

    12
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av pedde

  1. Självklart så är man intresserad. Kör XP på den andra datorn, vore inte dumt med vista på den burken också // Ralf
  2. Hej! Här har ni länken för att ladda ner SP2 <<< LÄNK BORTTAGEN >>> Den är från MSDN 1.66GB, innehåller både X86 samt X64. Alla 36 språken (inkl svenska) Installerade själv på alla mina datorer, fungerade utan problem // Ralf
  3. Jag har haft exakt samma fel angående BankID & java i swedbank. Hade installerat Java SE6 U3, körde sen in uppdateringen Java SE6 U5. Tog sedan bort Java SE6 U3, då slutatde bankid fungera. Nu kör jag Java SE6 U3 + uppdateringen Java SE6 U5, då fungerar det. När bägge versionerna finns installerat. Du kan ju prova detta o se om det fungerar för dig.
  4. Synd att det inte hjälpte dig :'( Det var bitcomet som ställde till det för mig också. Jag avinstallerade det o startade om datorn Det jag glömde att säga var att jag även körde cc cleaner efteråt. Det fanns fortfarande kvar strängar i registet för bitcomet.
  5. Jag känner igen detta fel (eller ett liknande fel). Har 3 datorer uppkopplade i nätverk, alla fungerade utan anmärkning. Sen fick jag samma fel som du beskriver i en av vista datorerna. Dom flesta webbsidor visades helt korrekt, medan några inte fungerade alls. Tog ett bra tag innan jag hittade felet, orsaken var ett torrent program som var nyligen installerat. När jag avinstallerade detta fungerade explorer igen. Tyvär kommer jag inte ihåg vad programmet heter.. Du kan ju ha råkat ut för samma sak, ett program som s.a.s orsakar störningar i webbläsaren. Hoppas detta kan hjälpa dig.
  6. Håller helt o hållet med senior-hackaren & Stenis Vi ska inte glömma att när XP kom 2001 fungerade det ganska dåligt. Det fanns ännu mindre drivrutiner att tillgå, än när Vista lanserades. Använder själv Vista x64 o det fungerar faktiskt över förväntan. Av alla program jag installerade, fungerade inte 3st som var äldre versioner.
  7. pedde

    Adobe CS2

    Adobe skriver bara att ev kompabiltetsproblem med CS2 i vista, kommer ej att uppdateras med patchar eftersom CS3 släpps inom kort (skrivet på deras sida i våras) Jag ligger hemma med vista x64 men har inte installerat den än, har inväntat SP1.
  8. pedde

    Adobe CS2

    Ja jag vet att CS3:an fungerar. Men jag har själv en CS2 version (laglig) på svenska.Vill inte uppgradera till CS3 just nu. Det är ju inte billigt, därav frågan om CS2 fungerar på vista.
  9. pedde

    Adobe CS2

    ok då vet man att photoshop fungerar iallafall. tackar Men man undrar om Indesign fungerar i vista?
  10. pedde

    Adobe CS2

    Någon som vet/har erfarenhet om hur Adobe CS2 serien (Indesign, illustrator,photoshop) fungerar på vistax64
  11. ok Tack för svaret, jag ska fara dit någon dag framöver o se vad jag kan göra
  12. Kör själv inte vistan än ;D Väntar in alla drivisar till x64 versionen Har nu hjälpt en vän att installera vistan på dennes dator. Installationen gick utan anmärkning, men det stora problemet är att så fort man installerar ett program som s.a.s påverkar (inverkar) på dvdspelaren/brännaren, t.ex nero, photoshop elements (även med patchen till 5.02). så försvinner dvd:n i vistan, bara att ta en tidigare återställningspunkt igen för att återfå den. Vistan meddelar i enhetshanteraren att drivrutinen är skadad elle saknas kod 39 (cdrom.sys) Är det fler än jag som har haft samma problem??
×
×
  • Skapa nytt...