bosse2

Medlem
 • Innehållsantal

  107
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  3

Om bosse2

 • Rank

 1. Det måste vara nåt med Facebook, jag har inte tidigare upplevt problem men har haft samma som ovanstående i c:a 2mån. Jag har kört med edge hela tiden.
 2. Det är den officiella versionen, funkar fint. Har laddat ner den och inga problem.
 3. Inget ovanligt, det brukar komma uppdateringar på appar m.m. efter större uppdateringar som suger kraft. Sitt lugnt i båten, det kommer igång.
 4. Du får alt som finns på Outlook, namn, tel.nr, e-mail.
 5. Du måste nog installera om drivarna till stickan, jag har samma bekymmer med 2 olika stickor.
 6. Prova då med iobit driver booster3 gratisversionen, den fixade en gammal dator för mej. Kolla bara noga vid installationen att du inte får med en massa oönskat installerat. Gå på iobit.com när du laddar ner.
 7. Sök drivrutiner hos datortillverkarens hemsida
 8. Tyvärr upplever många som är med i insiderprogrammet att Microsoft spionerar, det är faktiskt så att dom som är med i leken har godkänt att microsoft får ta del av vad man använder datorn till. Antingen acepterar man det eller gå ut ur insiderprogrammet. Det är till syvende och sist till för att förbättra windows för alla användare.
 9. Mozilla m.m är inte en microsoft produkt varför det åligger dom att anpassa sina webläsare m.m till w10
 10. Glöm inte att MS bygger troligtvis inte ett nytt op för att utomstående webbläsare ska funka i så tidigt läge, naturligtvis ser dom till att egna produkter funkar innan dom lägger krut på utomstående.
 11. Kolla på tillverkarens sida om drivrutiner, jag fick fel drivare på en dator. Jag fick 32bit till grafiken och skulle ha 64bit. Efter lite sök hittade jag drivare till w10 sedan går det som tåget, snabbare än 8.1
 12. Om du gör en uppgradering från 7:an inte en sk. Clean install så skapas en mapp som heter Windows.old där sparas 7:an och alla inställningar du har. Om du sedan vill kan du i inställningar återgå till tidigare installation inom 30 dagar. innan uppgraderingen så kolla att du har One Drive på datorn så får du ner alla inställningar från 7:an till 10:an. Lycka till med uppgraderingen.
 13. Man måste faktiskt ge sig lite till tåls efter en uppgradering eller nyinstallation, w10 hämtar ner en massa uppdateringar både till op:t och appar. Sedan har jag märkt att den kräver att du använder datorn ett bra tag och startar om ett par gånger per dag så lossnar det, den blir snabbare med tiden.
 14. Alla insidernycklar är inaktiverade. Installera win10 och gå till uppdateringar där kan du klicka på ta mot insider uppdateringar förutsatt att du är registrerad tidigare.