Gå till innehåll

Svante58

Medlem
  • Innehållsantal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Svante58

  1. Hej Använder själv idag den engelska versionen på Vista och tycker att det kvittar om den är på engelska eller svenska. Kan man lite engelska så möter man inga större problem. Dock så kan det hända att man får upp något felmedellande (Vista) på engelska och man förstår nada av detta, men kommer ihåg sedan innan när jag körde en svensk version att jag fattade lika mycket då av felmedellandena. Så kontentan av detta är att det kvittar om man har engelsk eller svensk version bara man kan lite engelska.
  2. Svante58

    Preorder w7

    Går det att beställa download versionen från sidan som nämns ?
  3. Hej Nu fick jag det att fungera. Använde återställningspunkt och backade till innan IE8 installationen och sedan installerade det igen. Och då funkade det. Är riktigt nöjd med IE8 som jag kör tillsammans med Safari 4 Beta som också var en överaskning. Nu kommer aldrig Räven in här igen, den är som en gammal "sabb" v4.
  4. Hej Har installerat IE8 nu men nu kommer jag inte åt http://www.betapet.se 's spelrum på fliken står det bara connecting... och inget händer allas. Fungerar bra med Safari och precis innan installationen. Har ominstallerat Flashen också ??????
×
×
  • Skapa nytt...