Gå till innehåll

Illsley

Medlem
  • Innehållsantal

    20
  • Gick med

  • Besökte senast

Illsley's Achievements

(1/8)

  1. Hmm filformatet är .Dream, man behöver ett prog för att DreamScene ska läsa dessa? Kunde de inte bara gjort dem i mpg eller wmv... (de är inte bara omdöpta)..
  2. Ah, tackar för infon! Man "sabbar" alltså inte sin DX10 installation genom att installera dx9.
  3. Det är helt klart ganska trevligt att han en liten film som wallpaper. Men har ni oxo märkt att cpun är betydligt mer belastad i idle med än utan Dreamscene.. Om vi säger att cpun ligger på 0-4% i idleläge utan DS så ligger den på typ 15-20 med dreamscene igång. Iaf på någon av kärnorna.
  4. Men det är ju rätt underligt när man har DX10 installerat men vissa program kräver DX9. Nero gör ju det till exempel. Ska man då lägga in DX9? Då har man alltså både DX9 och DX10? För den lär ju inte plocka bort DX 10...
  5. Hmm, ja System Restore e ju det första man stänger av... Ni stänger alltså hela Shadow Copy grejen oxo? Är det bara till att disabla servicen eller?
  6. Tjenna, Jag har kört Vista ett bra tag men vad är nu Volume Shadow Copy för nåt?
  7. Ok, får väl göra det. För hårddisk och minnen ska väl gå hyfsat lätt att byta/uppgradera. Jag hoppades att de hade satt in grafikkortet på samma vis så att det bara var att lyfta på en lucka och dra ut det gamla kortet..
  8. Tjenna, Har en Asus VX2s med ett 8600m gt 512 mb kort, blev lite besviken när jag nu i efterhand har fått lära mig att 512 mb versionen bara kör med GDDR2 minnen istället för GDDR3 som 256 mb versionen. Går det att byta ett grafikkort i en bärbar? :'( (Kanske byta till en 8800 när de kommer...)
  9. Ok, ska testa det. Jag har läst lite olika, på denna tråden har folk blivit rätt nöjda med 64 bit. : http://www.sweclockers.com/forum/showthrea...ta+nyckel+32+64
  10. Hmm upptäckte precis att det inte finns några 64-bit drivisar alls till min modell, skumt. Den säljs kanske inte med 64 bitar? Får väl hitta dem genom att söka på andra modeller då...
  11. Ah, gott! För nu har jag precis själv skaffat en Santa Rosa maskin (Asus Lambo) och sitter just nu med 32 bit Vista. Funderar på att köra in 64 bit. Nu verkar det som om senaste NOD32 stöder 64 bit! ;D http://www.eset.com/products/windows.php
  12. Ok, underbart ju, inget annat som strulat, typ antivirus och så? Eller man kan köra 32 bits antivirus på 64 bits windows? Äh, Nod lär ju ha 64 bit version..
  13. Men rent prestandamässigt, om man köper en ny Santa Rosa maskin, ska man satsa på 32 eller 64 bit Vista då? För allmänt samt spelbruk. Har Nvidia fått ordning på sina 64 bit drivisar?
  14. Ah man tackar! Så typ spel som släpps till PC nu släpps både i 32 och 64 bits versioner då eller? Man antar väl att 64 är att föredra om man kör 64 bit Vista.
  15. Tjenna Själv har jag en 32 bit maskin med 32 bit Vista så jag har inga problem egentligen. Men så köpte min polare en ny laptop med Core 2 Duo cpu, och den stöder ju 64 bit (ny Acer). Så nu undrar jag om han har ett 32 eller 64 bit Vista...hur ser man det enklast? Och kan jag ändå installera massa 32 bit program trots att han kör 64 bit Vista? Tänkte mest på Office, Codecs osv.
×
×
  • Skapa nytt...