Gå till innehåll

arsson

Medlem
  • Innehållsantal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

arsson's Achievements

(1/8)

  1. Kom på var det var för fel. Det var CA AVG som tog kraft. avinstallerade det för att testa F-secure. Utan AVP startar alla program super snabbt.
  2. Jo X300 fungerar ihop med Aero att rulla fram fönster går inte segt. Men har stängt av Aero för att spara på resurser, men går ändå lite små segt. Eller har grafikkortet jätte stor betydelse? Tar lång tid att starta icke Microsoft program. ex Firefox, Total Commander, Winamp.
  3. Har en en AMD Athlon 64 3000+, 1 Gig RAM, ATI Radeon X300. Har Vista 32 och XP x64 installerat på varsin partirion och tycker att program startar mycket snabbare i XP Har de senaste ATI drivrutinerna och stängt av Aero funktionen. Det enda som är aktverat under Prestanda inställningar är Använd Visuelstil, visa miniatyer i stället för ikoner och skuggor på skrivbord text. Har haft Vista 64 installerat tidigare och då tror jag det gick fortare än vad vista 32 gör. Enligt experter så ska man ju knappt märka någon skillnad på 32 VS 64. Hur upplerver ni det med liknande dator?
  4. Tidigare i dag stod hårdisekn och ladda på ingenting. Höll på flera timmar. Är det normalt i Vista? Är lite skraj att det är något skit med den japanska TimeStopper v2 cracken till Vista. Har XP X64 på en annan partition och efter jag installera Vista så hänger sig XP. Går inte trycka på någon knapp alls men ex musik fortsätter spela.
×
×
  • Skapa nytt...