janus44

Medlem
 • Innehållsantal

  66
 • Gick med

 • Besökte senast

Om janus44

 • Rank

 1. Tack för ert visade intresse. Jag får inte till det och lägger ner ärendet. Men tack ändå.
 2. Modemet heter: hsupa usb stick Model mf190
 3. Hopas ni inte gett upp ang mitt problem, men jag har inte haft tid med mitt problem på ett tag. Men jag har alltså ett: "N300 Wireless ADSL2+ Modem Router Mobile Broadband Edition (DGN2200M-100NAS)" - Har USB port och stödjer 3g. Den trådlösa delen fungerar som den ska, men jag kan inte komma ut via USB modemet från Telenor
 4. Modemet har USB. Och jag har ett 3G USBmodem från Telenor som jag vill ansluta till routern. Har inget ADSL med kabel. Jag har kollat på din adress till kompatibilitetslist. Ska testa enligt den så får vi se. Tack så länge. janne
 5. Har köpt en trådlös router med USB. Enligt manualen så ska man kunna sätta i en 3G USB sticka för att sen kunna ansluta den bärbara datorn trådlöst till internet. Har satt upp modemet enligt manualen och jag kommer åt modemet trådlöst men kommer inte ut på Internet. USB modemet blinkar inte så det verkar som om USB porten på modemet inte är aktiverad. Är de någon som fattar vad jag menar och har några tips.
 6. Nu har jag gjort som du sa, hoppas jag. När jag startar installationen från USB minnet,jag bootade inte från USB minnet hittade inget sätt tt få datorn att göra det. Men installationen startade och jag kunde välja version. Jag valde home premium som det står på datorn. Men på datorn står det OA efter premium. Nu står det ett N på skärmen. Nyckel fungerar fortfarande inte. "matchar inte med aktuell Windows-SKU. Vad kan det nu vara. mvh janne
 7. Försökte installera min egna Win7 Ultimate, men det gick inte. Laddade ner en ISOfil men när jag installerar den, det blev Professional, så får jag felmeddelande om att nyckeln inte matchar aktuell Windows-SKU. Jag har en ASUS bärbar, tror det ska vara Home versionen. Men hur får jag tag i Home versionen? X16-96072 under datorn. När jag kollar på http://www.mydigital...-digital-river/ så har dom bara x17-... mvh janne ps har inget USB minne.
 8. Jag skäms för att jag inte kollade på baksidan. Där står licenskoden. Då tar jag min skiva som är till den stationära datorn. Tack för snabbt svar Janne ps hur anger jag att problemet är löst?
 9. Köpte för två år sedan en bärbar dator. Då tänkte jag inte på att jag inte fick någon cd med Win7 med i paketet. Men nu skulle jag vilja installera om datorn men har inget os att installera. Hur gör jag? Tacksam för tips Janne
 10. Min installationsdvd som jag har windows 7 på har blivit korrupt. Kan inte längre installera från den. Går det att få ett nytt OS och i så fall hur gör jag för att få ett nytt operativ, jag har aktivteteringskoden?
 11. Tack för snabbt svar. Efter att läst igenom dok så tror jag att detta ska räcka. Tack igen. ps hur visar jag att frågan är löst?
 12. Jag vill formatera om hårddisken. Har nu win 7, ubuntu och xubuntu på samma disk. Men vill göra om allt och undrar hur man bäst gör detta. Tänkte göra 3 partitioner för att kunna installera några olika OS. Hur formaterar jag så jag vet att hela disken blir formaterad. I windows ser jag bara att disken är 98 Gb men jag vet att hela disken är ungefär 250 Gb.
 13. Jag vet inte hur jag ska få med en bild på sidan. Men det stämmer som PC Guiden säger. Alltomwindows kommer upp med bild, Gmail finns med men utan bild. Det är något skumt med det hela. Jag har en ny bärbar med win7.
 14. Jag har köpt ny dator och kör även där Chrome. Men jag får inte upp mina mest använda/uppkopplade webbsidor som miniatyrer på startsidan. Har alltid fungerat på min gamla pc. Hoppas jag förklarat mitt problem väl.
 15. VLC gjorde susen. Nu funkar det perfekt. Än en gång får jag tacka för hjälpen.