Gå till innehåll

Turrican73

Medlem
  • Innehållsantal

    10
  • Gick med

  • Besökte senast

Turrican73's Achievements

(1/8)

  1. Okidoky. Jag tror inte jag fick välja under den första installtionen. Jag får väl installera om då.
  2. Hur ändrar man insällningen från 32-bitars till 64-bitars i Vista? Jag har laddat ner en uppdatering för 64-bit i Ultimate Extra. Trots att jag har Vista Ultimate 64-bit ville inte Realtek Audio-drivrutinerna installleras för att "den var för 64-bitars version".
  3. Kan vara din X300-kort. Grafikkortet skall kunna köra Diractx 9.0c tror jag. Jag är inte helt säker. Om du nu köra med Aero och allt. Det finns nåt som heter Windows Vista Ugrade Advisor eller nåt liknande där man kan kolla om ens dator kan köra Vista eller inte. Programmet kollar alla komponter och betygsätter datorprestandan.
  4. Japp. Det skall gå fint. Det går oxå o uppgradera till Windows Vista Ultimate. Windows XP Home Edition kan bara uppgraderas till Windows Vista Home Premium. För din del går det alltså bra.
  5. Glömde informera att det är en Retail-version jag skall ha. Inte ett OEM alltså.
  6. Jag undrar om det finns någon som har fått tag på en svensk Windows Vista Ultimate 64-bit?
  7. Höger-klicka på tool-baren och välj "Customize Quick Access Toolbar...". Tryck sedan på fliken Personalize och välj seadn färg på Color Scheme.
  8. Ett OEM e givet. Betala 1500-3000kr mer för Microsoft-support och ett snyggt omslag...NOT Man kan ju skaffa USB-minne så att Vista körs snabbare kanske ;D
  9. Lite variation skader ju inte. Lite väl hög pris för Ultimate men fan va sexigt omslag
  10. Windows XP har lite svårt med gammla datorer. Jag förmodar att den är lite "slö" den där K6:an m.m. En Pentium II eller AMD Athlon hade nog suttit fint. Komplett.se har bra priser om han vill skaffa en ny dator. Ellet varför inte blocket.se om han inte vill hosta upp så mycket pengar.
×
×
  • Skapa nytt...