Mir

Medlem
 • Innehållsantal

  28
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Mir

 • Rank

Kontaktmetoder

 • ICQ
  0
 • Yahoo
  nw_teknik

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Man
 • Från
  Åmotfors
 1. Nu har det nog kommit på svenska. Undrar om det bara är att hämta filen och installera över den engelska versionen.? Varför jag frågar är för att jag fått installera om Windows efter avinstalation av Microsoft Security Essentials vid samtliga avinstallationer.
 2. Vad har hänt med företaget Ximeta www.ximeta.com som stod bakom NDAS för deras hemsida har legat nere några dagar nu. Någon som vet.
 3. Mir

  Skype

  Tack! Detta löste problemet och jag skulle givetvis skrivit att det var IE-tillägget som spökade.
 4. Mir

  Skype

  Hej på er. Om man har installerat Skype på sin dator så kommer alla telefonnummer att markeras och hanteras av detta program. Detta är väll okej om man inte skall granska en massa telefonnr i ett och samma dokument exempelvis samtalslistan hos Telia på sina ringda samtal. När man gör detta så blir det en enda stor röra på allt i hoppa när man har installerat Skype. Nu undrar jag om någon kan hjälpa mig så att jag kan stänga av denna funktion i Skype. Tack på förhand/Roger.
 5. Mir

  Dropbox

  Provar nu en näthårddisk och funderar på om någon annan har provat denna. Det lilla jag har provat så fungerar den mycket bra. Hittade artikeln om detta i ”PC för alla” vore kul om någon annan provat Dropbox så man kan dela erfarenheter av näthårddisken. Man tilldelas 2GB gratis och om man vill ha mer plats så får man betala för denna. http://www.dropbox.com . Till artikeln i PC för alla http://pfa.idg.se/2.1054/1.257869/gratistjanst-gor-usb-minnet-onodigt
 6. Hur gör jag för att hitta detta program Microsoft Security Essentials. mvh Roger
 7. Det vart nog fel sidan fans kvar, skulle vara .se inte .com
 8. Har en fundering som jag skulle vilja få hjälp med här. För fans en sida som hade adressen http://www.alltombredband.com och på denna sida kunde man skriva in sitt telenr så kollade sidan vilka leverantörer som kunde leverera ADSL till telefonnumret. Detta var bra om man ville veta vilket bolag och vilken hastighet de olika bolagen kunde leverera. Nu finns inte sidan kvar men någon annan sida borde tagit över tjänsten att kunna söka leverantör på detta vis. Saknar möjligheten mycket, så jag är tacksam för tips.
 9. ********************************************* 2009-02-21: Tråden är låst då problemet verkar vara löst. Tycker du att den är felaktigt låst, var god kontakta Malou ********************************************* Hej! har fått en mapp i utforskaren under program files som heter DNA. i denna mapp ligger btdna.exe, DNAcpl.cpl och ytterligare en mapp som heter plugins. i denna mapp ligger npbtdna.dll. Har sökt lite på detta och förstår att det är något som inte är så bra. Hoppas på svar om detta och vad man skall göra.
 10. Hej! Lägger till en länk så att ni kan se precis vad jag menar med Static DHCP http://support.zyxel.se/Static_DHCP.3480.0.html . Sen så skriver jag om det problem som beskrivs i den första rutan i den här länken. Hoppas att det är det detta handlar om, en uppkoppling som bryts eller inte fungerar. Men vad vet jag question?
 11. Hej! Har en Prestige 660HW-61 och jag hade för länge sedan samma problem. När man ansluter en enhet till nätverket så delas en ip-adress ut till denna av routern. Detta kan ställa till dessa problem som ni beskriver och detta kommer man förbi genom att gå in under LAN och välja Static DHCP. Detta innebär att man tar enhetens MAC Address och skriver in denna där, sen så anger man den ip-adress som denna enhet skall ha i fortsättningen, istället för att routern nu ger enheten en ip-adress så har du gjort detta. Nu har du något som heter Client IP Pool Starting Address och du bör inte lägga några
 12. Hej! Funderar på om detta program Link Layer Topology Discovery går att köra i ett nätverk med endast XP datorer eller om man måste ha minst en dator med Vista i nätverket.
 13. OK! Jag provar så får vi se hur det går. Jag återkommer med info om hur det gick när jag provat Har själv XP MediaCenter verison 2005 på en dator. Mediacenter är ett engelskt system botten, med ett Svensk Språkpaket som pålägg. Dvs. du måste ladda hem engelska uppdateringarna..... /Anderzzon Inte hos mig i varje fall. Jag har kört in SP3 och mitt är fortfarande på Svenska. Bara prova, skulle det skita sig så kan du ju förhoppningsvis avinstallera det igen och få tillbaka svenska språkpaketet etc... /Anderzzon
 14. Jo detta har jag förstått men innan jag gör detta så funderar jag på vad som händer med det Svenska språkpaketet, skrivs det över eller kommer man att ha detta kvar? Har själv XP MediaCenter verison 2005 på en dator. Mediacenter är ett engelskt system botten, med ett Svensk Språkpaket som pålägg. Dvs. du måste ladda hem engelska uppdateringarna..... /Anderzzon