Mir

Medlem
 • Innehållsantal

  28
 • Gick med

 • Besökte senast

 Innehållstyp 

Profiler

Forum

Gallery

Downloads

alltomwindows.se - Sveriges största community om Windows

Allt postat av Mir

 1. Har nu gjort en @live.se adress som jag vill använda i Outlook, men hittar inte det som skall skrivas in för att detta skall fungera i Outlook.
 2. Nu är det slut på en av de större svenska e-posttjänsterna som i slutet av 90talet början på 2000talet lovade en gratis e-posttjänst som skulle gå att öppna i POP/IMAP. Sen en månad tillbaka så har spray börjat skicka ut denna information till alla som har en home.se mail. ” VIKTIGT MEDDELADE Du behöver uppgradera ditt mailkonto Du använder dig idag av POP/IMAP för att läsa din mail i en annan e-postklient. För att fortsätta att använda tjänsten behöver du uppgradera ditt mailkonto till Premium eller köpa till tjänsten POP/IMAP före den 31 oktober. Det är inte längre möjligt att använda PO
 3. Mir

  Fjärrskrivbord

  Hej Har 2 datorer som jag kör fjärrskrivbord på men har ingen skärm, mus, tangentbord till dessa. Problemet är när jag vill stänga av dessa så får jag trycka av dom på avstängningsknappen. Jag vill kunna stänga av dessa från den dator jag sitter vid och undrar hur jag kan göra detta? Tack på förhand/Roger
 4. Nu har det nog kommit på svenska. Undrar om det bara är att hämta filen och installera över den engelska versionen.? Varför jag frågar är för att jag fått installera om Windows efter avinstalation av Microsoft Security Essentials vid samtliga avinstallationer.
 5. Vad har hänt med företaget Ximeta www.ximeta.com som stod bakom NDAS för deras hemsida har legat nere några dagar nu. Någon som vet.
 6. Mir

  Skype

  Tack! Detta löste problemet och jag skulle givetvis skrivit att det var IE-tillägget som spökade.
 7. Mir

  Skype

  Hej på er. Om man har installerat Skype på sin dator så kommer alla telefonnummer att markeras och hanteras av detta program. Detta är väll okej om man inte skall granska en massa telefonnr i ett och samma dokument exempelvis samtalslistan hos Telia på sina ringda samtal. När man gör detta så blir det en enda stor röra på allt i hoppa när man har installerat Skype. Nu undrar jag om någon kan hjälpa mig så att jag kan stänga av denna funktion i Skype. Tack på förhand/Roger.
 8. Mir

  Dropbox

  Provar nu en näthårddisk och funderar på om någon annan har provat denna. Det lilla jag har provat så fungerar den mycket bra. Hittade artikeln om detta i ”PC för alla” vore kul om någon annan provat Dropbox så man kan dela erfarenheter av näthårddisken. Man tilldelas 2GB gratis och om man vill ha mer plats så får man betala för denna. http://www.dropbox.com . Till artikeln i PC för alla http://pfa.idg.se/2.1054/1.257869/gratistjanst-gor-usb-minnet-onodigt
 9. Hur gör jag för att hitta detta program Microsoft Security Essentials. mvh Roger
 10. Det vart nog fel sidan fans kvar, skulle vara .se inte .com
 11. Har en fundering som jag skulle vilja få hjälp med här. För fans en sida som hade adressen http://www.alltombredband.com och på denna sida kunde man skriva in sitt telenr så kollade sidan vilka leverantörer som kunde leverera ADSL till telefonnumret. Detta var bra om man ville veta vilket bolag och vilken hastighet de olika bolagen kunde leverera. Nu finns inte sidan kvar men någon annan sida borde tagit över tjänsten att kunna söka leverantör på detta vis. Saknar möjligheten mycket, så jag är tacksam för tips.
 12. ********************************************* 2009-02-21: Tråden är låst då problemet verkar vara löst. Tycker du att den är felaktigt låst, var god kontakta Malou ********************************************* Hej! har fått en mapp i utforskaren under program files som heter DNA. i denna mapp ligger btdna.exe, DNAcpl.cpl och ytterligare en mapp som heter plugins. i denna mapp ligger npbtdna.dll. Har sökt lite på detta och förstår att det är något som inte är så bra. Hoppas på svar om detta och vad man skall göra.
 13. Hej! Lägger till en länk så att ni kan se precis vad jag menar med Static DHCP http://support.zyxel.se/Static_DHCP.3480.0.html . Sen så skriver jag om det problem som beskrivs i den första rutan i den här länken. Hoppas att det är det detta handlar om, en uppkoppling som bryts eller inte fungerar. Men vad vet jag question?
 14. Hej! Har en Prestige 660HW-61 och jag hade för länge sedan samma problem. När man ansluter en enhet till nätverket så delas en ip-adress ut till denna av routern. Detta kan ställa till dessa problem som ni beskriver och detta kommer man förbi genom att gå in under LAN och välja Static DHCP. Detta innebär att man tar enhetens MAC Address och skriver in denna där, sen så anger man den ip-adress som denna enhet skall ha i fortsättningen, istället för att routern nu ger enheten en ip-adress så har du gjort detta. Nu har du något som heter Client IP Pool Starting Address och du bör inte lägga några
 15. Hej! Funderar på om detta program Link Layer Topology Discovery går att köra i ett nätverk med endast XP datorer eller om man måste ha minst en dator med Vista i nätverket.
 16. OK! Jag provar så får vi se hur det går. Jag återkommer med info om hur det gick när jag provat Har själv XP MediaCenter verison 2005 på en dator. Mediacenter är ett engelskt system botten, med ett Svensk Språkpaket som pålägg. Dvs. du måste ladda hem engelska uppdateringarna..... /Anderzzon Inte hos mig i varje fall. Jag har kört in SP3 och mitt är fortfarande på Svenska. Bara prova, skulle det skita sig så kan du ju förhoppningsvis avinstallera det igen och få tillbaka svenska språkpaketet etc... /Anderzzon
 17. Jo detta har jag förstått men innan jag gör detta så funderar jag på vad som händer med det Svenska språkpaketet, skrivs det över eller kommer man att ha detta kvar? Har själv XP MediaCenter verison 2005 på en dator. Mediacenter är ett engelskt system botten, med ett Svensk Språkpaket som pålägg. Dvs. du måste ladda hem engelska uppdateringarna..... /Anderzzon
 18. Hej! Om man har XP Media Center Edition med Svenskt språkpaket så måste man ändå installera den engelska versionen för annars säger Windows till om att det är fel språk. Nu är min fråga, vad händer med språkpaket efter installation av den engelska SP3, blir XP Media Center Edition engelskt då?
 19. Denna tror jag är bäst! Skrikdämpningsplattor universal Tillverkade av ett speciellt gummimaterial som tål hög värme och effektivt dämpar vibrationsljud från bromsbeläggen. Självhäftande och enkelt klippbara till rätt format. Levereras i satser om 4 plattor. Denna däremot limmas uppe på den ovanför så tror jag att det blir tyst? Ljuddämpningsplatta För bil, båt, husvagn m.m. Tillverkad av skumplast. Försedd med ytskikt av aluminiserad polyesterfolie och självhäftande baksida. Dämpar effektivt ljud och värme från motor, växellåda och chassi. Användbar t.ex i motorrum, kupéutrymme, bagageru
 20. Här kan ni kolla lite aktuella priser på NAS http://www.inwarehouse.se/ProductList.aspx...=1%7c2917%7cNAS
 21. Köpte en sådan på Lidl och måste påstå att den fungerade kanon. Det är en nätverks HD, en NAS alltså och dom som jag pratat med tycker att priset var bra. Har nu lagt alla mina datorers Mina Dokument och Favoriter i varsin mapp på NAS:en så nu kan jag komma åt detta från viken dator jag vill i nätverket och surfa via Favoriter eller arbeta i Mina Dokument och detta uppdateras mot alla mina datorer i nätverket. Sitter på kontoret och skriver ett brev som jag inte blir klar med utan fortsätter sedan att skriva på det på min bärbara i köket, detta är suveränt.
 22. Biltema har alla modeller av dämpplattor och så är dom billiga. Skälv har jag den modellen som är som tjärpapp, jag tror att dom kallas för asfaltplattor? Dessa har dubbelhäftande tape på baksidan. Den dämpplattan jag beskrev ovan döddar alla vibrationer och jag har även använt dessa inne i gamla hedliga skivspelare för att dödda vibrationer på den tiden när man byggde HiFi. Dom har även dom ludna dämpskivorna för bilbruk och jag tror inte att dessa kan brinna. Dom ludna skulle jag tro samlar en massa dam däremot men dom är säker värda att prova.
 23. Ok! Är det någon som kan länka till dessa saker på Kjell & Co för ca 1500:- annars så står jag nog i kö till morgonen skulle jag tro.
 24. Tack för länken den var intressant så nu har jag lite att läsa! Ja detta om minne är alltid intressant och skälv kör jag med avstängt Virtuella minnet. Att ha det Virtuella minnet i gång slöar också ner datorn. För att detta skall fungera så måste man ha tillräckligt med RAM minne, annars får man absolut problem när Windows vill att man skall starta om, efter att man har stängt av detta. Med det Virtuella minnet avstängt, så läges allt som skall hanteras av minne i RAM minnet. RAM minnet är oftast snabbare än det Virtuella minnet, beroende av kvalité givetvis och med detta så blir HD:en tysta