Gå till innehåll

Zap

Medlem
  • Innehållsantal

    179
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Zap

  1. Ni som var snabba med att installera Chrome läste ni användaravtalet? Utrdag ur det är: "By submitting, posting or displaying the content you give Google a perpetual, irrevocable, worldwide, royalty-free, and non-exclusive license to reproduce, adapt, modify, translate, publish, publicly perform, publicly display and distribute any Content which you submit, post or display on or through, the Services." De har dock numera ändrat avtalet då det blev lite protester.
  2. Kör jag med uitan att ha fått problem med virusvarningar eller prestanda. Detta tillsammans med K-lite och CCCP verkar vara de största som ockå oftast får bra kritik.
  3. Jag använder WMP tillsammans med Vista Codec Package från Shark007. Funkar kanon. Har även testat Media Player Classic, VLC, KMplayer och några andra. Inte för att de är dåliga men jag har inte hittat en bra anledning till att använda dem istället för WMP. VLC ibland för den använder sig av "inbyggda codecs" och kan spela en del konstiga format som jag inte lyckas hitta bra codec för.
  4. Är det förinstallerat brukar det ju vara en OEM version. Kolla om du inte kan få 64-bitar Vista istället, priset ju detsamma. Eftersom man köper antingen 64 eller 32 bitars när det gäller OEM version, så skall man inte vara för säker på att det fungerar i framtiden även om det skulle gå att installera nu. Jag vet inte om det bara är skivan som skiljer, i så fall så fungerar det nog bra, men om nycklen också säger att det är en 32-bitars version så kanske det blir problem.
  5. max 5000 är svårt för en speldator med os, man kan ju bara ta de allra billigaste delarna då. 7 000 och bygg själv så kan du få lite bättre.
  6. Jag har (snart) Telia ADSL, d-link dir-655, två datorer med d-links draft-n närverkskort. Jag har även en nätverksskrivare och en tvix mediaburk. Nu vill jag ansluta detta på ett bra sätt med så lite sladdar som möjligt. Allt står på olika platser i huset. Och problemet är skrivaren och tvixen. Någon form av accesspunkt som tar emot den trådlösa och gör om den till trådbundet. Jag funderade på D-links DIR-615, men att köpa två stycken verkar lite overkill, och skulle det fungera överhuvudtaget? Hur gör man bäst till ett rimligt pris? D-link DWL-G810 är kanske vad man söker men den har inte draft-n.
  7. Ja, det är säkert ingen fel på den. Ville bara påpeka att det inte var exakt samma version som du länkade till i testen.
  8. Det är inte den testade versionen som är gratis dock Skillnaden är i stort att gratis inte har support och saknar det mesta av "OnGuard Protection"
  9. Jag skall också snart byta bredband och telefon. Jag tror att jag kommer att välja Telia. Många klagar på dem, men det finns många nöjda kunder också. tele2 blir det i alla fall inte, för om något strular, så är de sämst.
  10. Det beror på vilken processor du har Högerklicka på "den här datorn" och väl egenskaper. Kolla vad det står att du har för CPU.
  11. Du har helt rätt i vad jag har för tangentbord och mus. Microsoft Optical Desktop Elite for Bluetooth. Fungerar bra annars och jag kan ju använda bluetoothen till annat med.
  12. Hjälper inte, redan gjort. Den gröna knappen (pilen) som finns vid varje inlägg för att skapa ett nytt meddelande där man citerar ett gammalt. Som jag gjorde för att skapa tex detta meddelandet.
  13. Mitt moderkort står i signaturen (Gigabyte GA-P35-DS4). Har provat med en inställning om USb support men det hjälpte inte, antar att det behövs bluetooth drivrutiner för att få det att fungera också. Men det är möjligt att jag missat något. Varför fungerar inte att citera så ofta? När jag trycker på citera får jag upp en sida där det står "Ett fel har uppstått! Verifiering av sessionen misslyckades. Försök att logga ut och in igen, och försök sedan igen."
  14. Jag har ett MS bluetooth tangentbord. Det fungerar inte förrän vid inloggningsskärmen. Man får se till att spara ett gammalt PS2 tangentbord att använda vid behov.
  15. Det visade sig att jag hade installerat svenskt språkpaket en gång tidigare för att se om det gick. Har aldrig använt det dock, så det gick bättre när jag tog bort det.
  16. Jag kommer inte in på windows update, det är nog fler än jag som försöker laddar ner sp1 nu Jo, det tog tre försök, men jag hade ingen SP1 uppdatering att hämta.
  17. Ojdå, vad upprörd man blev... Låter inte så för mig, mest som ett roligt ironiskt inlägg. Jag har inga störtre problem med engelskan men jag tycker det är ganska mycket att kräva att alla skall kunna det perfekt. Kanske borde alla som skriver på olika svenska forum istället lära sig skriva på svenska;) Jag tycker att där är mer under skalet som är nytt än kosmetika. Men det gemena man mest märker är kanske kosmetika, för det behövs det inegn störra kunskap för att förstå förändringen Det är inte många procent som Vista tar av min processor, det enda jag kan tänka mig där är denna "sidabaren" och dess gadgets som jag personligen inte förstår nyttan av. Men det finns det andra som tycker är kanon.
  18. Gissar att du har 32-bitars vista? Då är det hur mycket du kan använda av det minnet du har, som diskuterats tidigare i tråden.
  19. För kasst grafikkort för högre poäng. Jag har 13769 poäng nu Med mitt gamla geforce 8400 gs hade jag bara 1598, med exakt samma komponenter för övrigt. Så det viktigaste för höga poäng är grafikkortet vilket ju ofta inte är superbra i bärbara.
  20. Allt jobb, speciellt med spel, att lägga in olika sorteras kopiersingskydd ställer ofta till med problem för de som köper spelen. Medans de som laddar ner klarar sig galant, för där är dessa skydd bortplockade. Surt och korkat tycker jag, betalar man vill man ju inte ha problem med sånt. Det skall inte vara bättre och lättare att ladda ner en knäckt version för att få det att fungera.
  21. Snygg text på bilden waxinator du är ju här hela dagarna och hjälper folk, jobbar du aldrig?
  22. Som jag tolkar det är det inte produktnycklen han vill ha, utan att slippa aktivera office, bara kopiera in rätt fil från den gamla installationen.
  23. Utan att veta (men är ganska säker) eller ha försökt tror jag inte att det fungerar att ta en fil och kopiera undan för att sedan kopiera in den igen och få office aktiverat.
×
×
  • Skapa nytt...