grab

Medlem
 • Posts

  114
 • Joined

 • Last visited

grab's Achievements

(3/8)

 1. Jag hittar inte i mina lägg till och ta bort program något som ser konstigt ut?? Och inte Conduit heller?
 2. Hej varför får jag detta meddelandet ner jag stänger Google Chrome?? Dyker upp bara ,,
 3. Jo precis, har bekymmer om nätaggregat om den klarar av någon uppgaradering på 305W väldigt dåligt kanske att uppgradera något av grejer.
 4. Hej skulle ha lite råd vilket grafikkort passar till det bifogade data komponenter? Menar vilken skulle passa bättre en som jag har redan? Tack!
 5. grab

  Tips och råd.

  Mitt nätaggregat har bara 305W. Ny grafikkort kräver 400W vet inte om det skulle funka. Vad tycker du? Bifogar CPU om det är av någon hjälp?
 6. grab

  Tips och råd.

  Hej! Vill ha råd och tips nämligen har en Dell 5150 som vill uppgradera och köpa ett nytt grafikkort. Detta har jag nu: vill byta till: är dem kompatibla med varandra? Om inget annat vill ha tips. Tack !
 7. grab

  Problem med Ljud.

  Tyvärr kan inte koppla från grafikkort till moderkort eftersom det fins inte något uttag på moderkort eller liknande som man kan koppla
 8. grab

  Problem med Ljud.

  Moderkort Tillverkare Dell Inc. Modell 0HJ054 (Microprocessor) Chipset Leverantör Intel Chipset Modell i945P/PL/G/GZ Chipset Version A2 Soutbridge Leverantör Intel Southbridge Modell 82801GB (ICH7/R) Southbridge Revision A1 BIOS Märke Dell Inc. Version A07 Datum 01/08/2007 Hur och vart kopplar man mellan Moderkort och Grafikkort finns det någon bild? Detta är min moderkort. Varken Grafikkort eller Moderkort har inte sådana utstick, så det blir svårt att koppla ihop det. Ljud fungerar utmärkt i själva data det är bara att jag inte får något ljud ner jag kopplar data till TV.
 9. Hej! Har köpt en ny TV Philips 46 PFL5527T som kopplar till min stationera dator med HDMI 4.1 kabel. Funkar allt utom ljud. Får ej ljud i TV. Har Win7. Inte ljud heller på Usb inspelade filmer. Det är något med ljudkort kanske. Grafik kort: 1024MB GeForce 9500 GT (ASUStek Computer Inc) Ljud: High Definition Audio Device.
 10. Hej Försökte göra en reparation av min win7 system genom eMachines Recovery Managment så efteråt kom upp ”Tjänster stratas” och pågick hela natten orkar inte vänta och startade om data nu blev det fel och det kommer upp: Datorn har oväntat startas om eller så har oväntat fel uppstått. Det går inte att forsetta installera Windows. Om du vill installera Windows ska du starta om datorn genom att klicka på OK och därefter starta om installationen. Jag klickar på OK data startas om men dyker upp samma meddelande igen. Hur ska jag starta installationen på nytt? Dator er en bärbar eMachines G525.
 11. grab

  Adobe Flash Player

  Hej! Jag har bägge installerade och öppnade med Explorer 32 bit funkar utmärkt på en gång stort TACK!!
 12. grab

  Adobe Flash Player

  Hej har formaterat hårddisken och fick allt i ordning men ner jag skulle ut på MSN-s sida för att spela spel fick jag svar: King.com kräver Internet Explorer 7.0 eller nyare fast jag har Explorer 9 och alla uppdateringar. Kan någon hjälpa
 13. Hej! Jag kör Win7 64 Internet Explorer 9 64 men problemet får jag med Adobe Flash Player kan inte spela videoklipp på internet. Det säger att jag ska hämta uppdatera Flash Player men då gör jag det framgångsrik men det funkar inte. Tar jag bort Explorer9 och kör med 8 fungerar utmärkt. Googlat hittar inte riktiga svar. Kan ta bort och installera Adobe flash player och Explorer9 utan problem men det funkar inte med Explorer9. Har inte haft några problem i ett år. Snälla kan någon hjälpa. Tack