Gå till innehåll

Balderon

Medlem
  • Innehållsantal

    11
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Balderon

  1. Nu så, nu gjorde jag som du sa, hittade bara inte avancerat först. Gick med ett misslyckande igen. Ena datorn säger att jag inte har behörighet att titta i den andra datorns filer. Den andra datorn vill inte hitta min arbetsgrupp.
  2. Vid avancerat vid min nätverksanslutning så finns inte "WINS" med.
  3. Jag använder Windows XP Proffesional på båda datorerna.
  4. Ja, annars skulle jag inte ens veta att man behövde ett lösenord för att nå den andra datorn. Du ser på bilden där uppe som jag visar att man kan nå varandra bara man har lösenordet.
  5. Men jag har inget lösenord eller användernamn på någon av mina datorer. När jag sätter på så kommer jag direkt till windows utan att välja användarnamn för att det bara finns ett, utan lösenord.
  6. De kontonen använder man väl för att logga in på den här datorn och de hjälper väl inte fildelning inom ett nätverk? Sen fanns det inget att kryssa i där. Stod bara om mitt använderkonto som jag har för att logga in på den här datorn.
  7. Här ser man bättre hur det ser ut om någon inte förstår.
  8. Funka inte, användernamnet (som heter som datorn gör som jag försöker komma in på) är redan fastlåst och det funkar inte att inte skriva in något lösenord.
  9. Har precis fixat så att det går att komma åt den andra datorns delade filer på nätverkat. Fast fortfarande återstår ett problem som är rätt stort. När jag ska in på den andra datorns delade filer genom routern då, så står det att det behövs användarnamn och lösenord för att titta på de delade filerna. Någon som vet hur man stänger av detta lösenord? Ja, jag har sökt i google, jag har försökt fixa det själv, jag har sökt i forumet.
×
×
  • Skapa nytt...