Gå till innehåll

fotbollsprffset

Medlem
  • Innehållsantal

    22
  • Gick med

  • Besökte senast

Ytterligare profilinformation

  • Från
    eslöv

fotbollsprffset's Achievements

(1/8)

  1. nu hittade jag. jag har den senaste drivisen. jag tycker det är konstigt att NVIDIA leverar nya drivisar för arrnas får man ju leta upp dom nyaste drirutiner själv. det kan ju också vara så att NVIDIA har gjort min install cd till grafik kortet nyligen för vista drivisarna ligger också på install cd.
  2. hej jg har nyligen köpt ett GeForce Fx 5200 grafik kort köpt det för 349 kr hos kjell och company. nu undrar jag om det finns en nyare grafik Drivritin till mitt grafik kort drivrutinen jag har nu är version 6.14.10.9371 jag har själv sökt med inte funnit några nya drivrutiner. tacksam för snabbt svart
  3. hör gärna av er om ni får problem med min lösning. MVH: tommy
  4. hej gammlgubbe förlåt mig givetvis ska jag skriva ner hur jag löste mitt problem 1. tryck på start sen kör och skriv cmd tyck enter 2. du kommer få upp en svart rutan i den ska du skriva Net stop WuAuServ tryck Enter 3. sen när du har gjort det ska du gå till kontroll panellen och där trycka in dig till internet Alternativ där ska du tycka på inställningar på webhistorik kommer fram direkt när du klicka in díg på internet alternativ. 4. när du har tryck på inställningar där så kommer du få upp en liten ruta med temporära internet filer i den ska du tycka på kanppen visa filer så ska du komma in i mappen där alla dina temporära internet filer ligger. 5. där kan du söka går lättast att hitta filerna. filerna du ska söka efter heter c:windowssystem32wuweb.dll och c:windowssystem32muweb.dll när du har sökt efter dom och hittat dom så ska du högerklicka på dom och ta bort dom. 6. när du har tagigt bort filerna och tömt papperskorgen ska du tycka på start sen kör och skriv cmd du kommer få upp samma svarta ruta som innan men nu ska du skriva rmdir /s %windir%softwaredistributionwuredir och tyck enter och sen Y 7. efter det ska du skriva Net start WuAuServ och tyck enter. 8. Skriv sen exit och gå in på microsoft update och kolla så den fungera. är något oklart eller något du inte förstå så hör gärna av dig igen så ska jag försöka förklara det på ett enklare sätt. jag gjorde exakt samma sak. min fungerar igen som den ska. Hoppas detta också ska lösa ditt Problem med din Microsoft update. MVH: tommy
  5. hej ige tackar för all hjälp nu fungerar min microsoft windows update igen
  6. hej igen nu har jag provat lösningarna jag fick. jag kan säga att nu står bara min ms update och hackar den börjar om hela tiden. jag kommer så långt att jag bara kan aceptera avtalet och sen kommer skärmen börja nu som kommer när man har installerat microsoft windows xp på nytt. jag har även provat att återställa datorn innan detta problem uppstog med det har inte hjälpt det har bara gjort så att ms update hacka upp sig att den börjar om hela tiden. jag kan inte söka efter uppdateringar alls. jag fick en update idag från Microsoft. men jag hant inte läsa vad det var för någon. snälla har jag gjort något fel jag vill gärna få så att min microsoft update fungerar igen ps. jag kanske tror att detta kan kanske hjälpa er att hjälpa mig. jo jag skulle söka efter uppdateringar i måndag med microsoft update. jag klicka min in på microsoft hemsida och sen micosoft update och lät den ladda lite men innna jag kom in för att söka uppdateringar som kom det upp en skylt med om jag ville ersätta en bifitlig fil. tror det var något med microsoft update filerna. jag tyckte jag sen dess har detta uppståt att den har börjat hacka upp sig. Skriv gärna om något är oklart. så ska jag försöka göra det mer klart. hoppas på snabbt svar. mvh :tommy
  7. jag bugar och tacka för alla svar jag ska gå igenom förslagen nu jag har fått jag har precis kommit hem från jobbet. jag meddelar här sen hur det gick MVH: tommy
  8. hej jag hoppas att det är någon här som kan hjälpa mig med ett kanske ett lätt problem. jo när jag ska ansluta till microsoft update och t.ex söka efter uppdateringar så får jag upp Det har inträffat ett problem och den begärda sidan kan inte visas [Felnummer: 0x80245003] jag har Äkta Microsoft Windows xp med SP2 version 2002. jag skulle vara tacksam om svar kommer snabbt
  9. hej waxinator ditt tips´fungerarade vet ej om jag gjorde som du skrev men jag bocka ur den rutan där visa alla operativ system vid starta eller vad där står. där undet system/advancerat/Standard operativsystemet. tack för all hjälp.
  10. okej. då blir det till att försöka leta upp xp install cd. Men just nu fungerar xp som den ska men det kan ju ändras rätt så snabbt.
  11. okej. får se om jag hittar min xp install cd och se om jag får rätt på problemet. en fråga kan man inte rätt till felet med partion magic ? för att slippa leta fram min kartong med windows xp äkta förståss. jag tror den har hammnat ute i en låda i förrådet sen min mamma plocka ner lite cd skivor från mitt rum.
  12. jag kan skriva ner här vad som kommer fram när jag försöker starta upp det andra operativ systemet. Det gick inte att starta windows på grund av ett konfigurations fel på hård disken. vet inte om detta kan påverka den xp version som fungerar ?
  13. hej jag har bara en intern hård disk en IDE hård disk. nej jag har inte delat den i partioner. det enda som syns i installations programet för windows xp är min hård disk C som är 160 GB.
  14. OBS ursäkta min stavning det har blivit lite fel i texten på några ställen. jag rättar till det jag såg. detta blev fel (fast jag bootar med xp install cd så vill inte det andra operativ systemet försvinna)
  15. hej på er hoppas ni kan hjälpa mig med detta problem rätt irriterande. jo det hela började när jag kopplade till en 60 Gb jag satt den som slave och hade min 160 Gb hård disk som master. men min data orkade inte med det för den blev så himmla varm av två hård diskar. jo så jag koppla ifrån 60 Gb hårddisken och sen la jag om xp på nytt igen på 160 Gb för att få bort dom dubbla operativ systemen. men det ville inte fast jag bootar med xp cd och formatera så vill inte det andra operativ systemt försvínna bägge operativ system är Microsoft Windows xp pro med sp2 Båda operativ sytemen är äkta. kan någon hjälpa mig att lösa detta jag har provat allt nu är mina ideer slut.
×
×
  • Skapa nytt...