Gå till innehåll

Jaquezz

Medlem
  • Innehållsantal

    8
  • Gick med

  • Besökte senast

Jaquezz's Achievements

(1/8)

  1. Här finns en guide hur man ska göra: http://www.blogsdna.com/2137/fix-windows-i...n-windows-7.htm
  2. Tror att dom har ökat skalan nu, eftersom det kommer mycket nytt hela tiden, har för mig att jag läst det i alla fall.
  3. Konstigt, jag fick med Nvidias kontrollpanel iallafall, till mitt Geforce 9800GT, blev överlycklig när jag såg det
  4. Se till så att du inte rör musen eller tangentbordet. Då startar datorn igen. Något annat problem kan jag inte komma på ?
  5. Som sagt, det enda vettiga är ju språkpaketen. Hur nödvändigt är det att du kan ha filmer som bakgrundsbild? Tänk efter hur ofta du sitter och tittar på skrivbordet 8) Med det resonemanget är väl bakgrundsbild överhuvudtaget överskattat ? EDIT: Nej, men allvarligt, jag vill inte ha någon tuppfäktning, låt oss bara konstatera att vi har olika åsikter om Ultimate Extras första släpp.
  6. Lite Prissättningen är ju vulgär...men vill man betala någon grönhårig amerikansk aktieägares avkastning så javisst. Vilken blåsning... Betala 1995 kr för en OEM version av Ultimate skulle jag gladeligen göra ..
  7. Produkten har ju precis som janhol antyder inte släppts ännu, vilket innebär att när/om du köper Ultimate direkt kommer att kunna ladda hem det språk du vill ha, smidigt och enkelt. Men du kan ju lika gärna köpa Svenska versionen av Ultimate på en gång om du tycker att det är enklare..
  8. Tycker att du var lite hård i ditt anförande om Ultimate Extras, Microsoft kommer ju inte att nöja sig med dom här funktionera, och jag tycker att det är en väldigt bra start där dom visar vilka typ av program och funktioner som kommer att bli tillgängliga .. Jag tycker att man ska vara glad att Microsoft ens släpper lite nya funktioner till Vista. Underbart intiativ. Nu väntar jag spänt tills allt släpps på Ultimate Extras .
×
×
  • Skapa nytt...