Gå till innehåll

Xophile

Medlem
  • Innehållsantal

    30
  • Gick med

  • Besökte senast

Inlägg postade av Xophile

  1. Hej!

    Tack för alla svar!

    Det är alltså inget "fel" på min VPN-anslutning. Det går att ansluta etc, problemet är att nätverksikonen helt försvinner.

    Jag har självfallet även testat att återställa systemiknonerna men inte det heller hjälper. Att lägga till/ta bort min VPN-anslutning är inte heller någon idé då den befintliga finns där och fungerar, det är själva "systemikonen" som på något märkligt vis blivit inaktiverad.

    Stenis: några fler idéer?

    Tacj!

  2. Hej!

    Kör W7 Pro 32-bit och den senaste tiden har jag haft strul med att nätverksikonen nere vid klockan försvinner titt som tätt. Då jag ofta kopplar upp mig mot jobbet via VPN är det frustrerande att inte komma åt den ikonen med få klick.

    Väljer jag att anpassa fältet så är nätverksikonen grå, dvs jag kan inte välja On/Off (se bild). post-5172-013386400 1281170493_thumb.jpg

    Jag har läst en hel del på Seven Forums och följt deras guider. Alla tjänster som behövs är aktiverade (automatisk start) och jag har även aktiverat ikonen i Group Policy editorn. Ändå har jag problem.

    Bild 2: Här ser man ett helt tomt fält för mina anslutningar (Jobb-VPN saknas).

    post-5172-033003600 1281170884_thumb.jpg

    Går jag via Kontrollpanelen och väljer sedan "Change Adapter settings" så listas konstigt nog VPN-anslutningen där, se bild nr 3.

    post-5172-090898500 1281170895_thumb.jpg

    Några tips mottages tacksamt!

  3. Jowa:

    Jag vill gärna ersätta winamp med Foobar men lyckas inte få det så "slimmat" och enkelt vad gäller utseendet som wimanp är. Jaghar ofta winamp överst på skärmen med bara 2 rader, den ena för själva winamp och rad 2 för playlists och den aktuella låten somspelas.

    Hur konfar jag enklast foobar till ett sådant utseende? Se bild!

    post-5172-1267995640,31_thumb.jpg

  4. http://www.microsoft.com/student/discounts/detultimataklippet/default.aspx

    Kan man köpa Office 2007 Professional för 500kr.

    Kikar jag sedan på denna länk så tolkar jag det som att Sverige är med i kampanjen med fria uppgradering mellan version 2007-->2010 som började den 5/3 i år. Där står även att akademiska licenser är giltiga för uppgraderingen. Missar jag något eller är det grönt ljus?

    http://office2010.microsoft.com/en-us/tech-guarantee/microsoft-office-2010-technology-guarantee-faq-HA101812304.aspx?

    Tack!

  5. De officiella kraven är 16Gb och jag har en C:\ partition med 21Gb utrymme totalt.

    Klarar sig W7 på det?

    Jag kommer att lägga swapfil och mina dokument på en annan partition. Stänger dessutom av systemåterställning och kör inga jättestora program.

    Vad säger expertpanelen?

    Stort tack!

  6. Hej!

    Hjälpte en kompis köpa en ny burk för ca 2 år sedan och då köpte han Vista HP OEM. Nu är det dags för en ominstallation och då tänkte jag att det ju vore lite smidigare med en "slipstreamad" SP2 DVD-skiva. Micorsoft verkar ju inte vilja att man ska få tag på dessa, hur gör man?

    Vi har ju en laglig OEM-kopia men vill helt enkelt slippa besväret (och hdd-utrymmet) att lägga in SP2 i efterhand.

    Några idéer?

    Tack!

  7. Märkligt att detta fenomen aldrig skedde med Windows 7 RC utan bara nu med Windows 7 RTM. Kan det vara lönt att ominstallera Firefox tro? Nån vänlig själ som vågar gissa?

    Har du skapat en ny profil och sett ifall det gör någon skillnad? I 95% av fallen är det en gammal profil och/eller kassa extensions som gör att FF strular.

  8. Det finns redan en iso för nedladdning på MSDN... dock inget vi vanliga dödliga kommer att få tillgång till! Möjligen som piratgods!

    e-son det finns alltså redan en med svensk SP2 som är integrerad? Har du MD5/SFV etc för den?

  9. Mitt allra bästa köp, vare sig det gäller hårdvara eller mjukvara, är förmodligen Ad Muncher för 25USD.

    Köpte det för 3 år sedan och det är kanon, det tar bort alla reklam oavsett webbläsare, uppdateras dagligen och har en extremt bra och framförallt snabb support. Innehåller någon sida du besöker reklam kan du direkt i webbläsaren rapportera det och det fixas inom 1-2 dagar.

    www.admuncher.com

×
×
  • Skapa nytt...