Gå till innehåll

Hawkwing

Medlem
  • Innehållsantal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Hawkwing's Achievements

(1/8)

  1. det enda jag installerat och kört sedan problemen uppstod är comodo brandvägg och antivirus som jag nu avinstallerat.
  2. Jag har testat bat-filen och den gör det den skall men när jag startar om datorn så är jag tillbaka på ruta 1 och måste köra filen igen.
  3. Sedan ett par dagar så får jag upp varningsmeddelandet om att automatiska uppdateringar inte är aktiverat. Det går inte att aktivera via säkerhetscenter och tjänsten är inte startad och finns inte. Jag hittade svaret mha. google om att köra ett kommando för att registrera en dll-fil. Då syns tjänsten och jag kan uppdatera via windows update men när jag startar om datorn så är jag tillbaka på ruta ett. Tacksam för hjälp.
  4. Det är en western digital på 230gig kör diskrecovery progg på den nu för att kunna rädda det viktigaste.
  5. Hej jag har samma problem Har en fujitsu siemens scaleo x med 2 identiska diskar i. installationen gick bra men nu kan jag inte komma åt disken längre. Den visas men det står att filformatet är RAW...? Kan någon hjälpa mig. När jag försöker komma åt disken säger vista att disken måste formateras. Detta är otänkbart då jag har mycket saker som jag inte "får" bli av med. Help please....
×
×
  • Skapa nytt...