Gå till innehåll

Spetsat

Medlem
  • Innehållsantal

    7
  • Gick med

  • Besökte senast

Spetsat's Achievements

(1/8)

  1. Jag kör 32 bitars Vista Business. Har du provat att köra i Win98 läget, har hört att det ska funka ( förutsätter att du har provat tipsen ovan)
  2. Installera ska det gå att göra. Hade inga problem alls med det. För att köra Carbon i Vista (riktigt uselt av EA att det inte går enkelt) så döper du om MOVIE-mappen till valfritt namn och så kör du .exe filen i admin-läget.
  3. Vad händer om man har OEM (Har Business från MDSNAA, serial key funkar både till 32 och 64). Kan man installera 32bit först och sen göra en ren (om)installation med 64bit på samma dator?
  4. Tack, men det blev Vista Business istället för det får jag gratis av skolan.
  5. Hittade denna infon på iis.net: Konstigt att det står så mycket olika saker på nätet. Det som står på denna sidan måste ju gälla. Finns en fin tabell på vilka funktioner i IIS som ingår i vilka Vista versioner. http://www.iis.net/default.aspx?tabid=2&am...d=25&i=1100 Är inte så haj på IIS och ASP.NET, men är det något viktigt jag missar om jag kör med HOME PREM i IIS? (Alltså jag testar koden bara för att se om den fungerar, sidan ligger på ett webbhotell). johnzered: Tack för tipset
  6. Eftersom jag gillar att göra hemsidor (med ASP.NET) så behöver jag IIS. Har hittat info att det inte innehåller IIS och att det innehåller IIS. Hur är det egentligen? Behöver inte så mycket funktioner, räcker jag kan köra/testa ASP.NET kod. Tex: Installing IIS 7.0 on Windows Vista Home Premium (Handlar om en Beta) http://technet2.microsoft.com/WindowsServe...26e2bd1033.mspx "Microsoft will make IIS 7 available on all versions of Windows Vista above Windows Vista Home Basic, and IIS will be available on Windows Vista Home Premium. All versions of Windows Vista actually include IIS because its required for some of the functionality of the Windows Communication Framework (WCF), but Windows Vista Home and Windows Vista Professional have many common IIS features removed."http://www.code-magazine.com/Article.aspx?quickid=060103" Windows Vista: Which Edition Should You Get? (Alla sidor med tabeller säger att IIS web server inte ingår) http://www.helpwithwindows.com/WindowsVist...ch-version.html OS: MICROSOFT WINDOWS VISTA HOME PREM 64-BIT ENG DVD#OEM
×
×
  • Skapa nytt...