Gå till innehåll

theagle

Medlem
  • Innehållsantal

    6
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av theagle

  1. Har en undran,varje gång jag har startar upp datorn så visar Windows Defender ett meddelande där det står såhär : Programregestrering Program c:programfileswindows defenderMpCmdRun.exe - Vad är detta för program, vad gör det ?? Jag har Windows Vista Ultimate som op-system Tacksam för feedback !!
  2. theagle

    MBR ??

    Tack för ditt svar, jovisst har jag PowerCinema installerat.... Jag har läst o. förstått vad som ska göras !!
  3. theagle

    MBR ??

    Fick upp en fråga : Your MBR has been mofied,reactivate PCM ? Kan ju nämna att jag läste in ny imagefile Xp, hade Vista home Premium installerad, men var trött på Vista. Men ska jag svara Ja eller Nej på frågan som kom upp ?? Tacksam för svar
  4. I windows Xp kan man inaktivera systemåterställningen, jag använder istället Acronis True Image och skaper en imagefile. I Windows Vista finns också systemåterställning men hur inaktiverar jag den i Vista?? Allt för att spar utrymme på hårddisken...Jag har Windows Vista Home Premium som op-system !! Tacksam för svar.
  5. theagle

    WAng Vista

    När man läser trådarna om Windows Vista installation så kan jag bara konstatera att det känns säkrast att behåll Xp ett tag till.Det verkar bara att vara en massa buggar ser det ut som...eller ?? Den första service pack lär komma om ett år har jag läst...så som det ser ut just nu blir Xp pro tills Vista blir mer stabilt ! Må väl alla !
×
×
  • Skapa nytt...