Gå till innehåll

aerox

Medlem
  • Innehållsantal

    8
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av aerox

  1. Okejm men tack så mycket för hjälpen! Har haft det här problemet i över ett år.
  2. Tack!!! ;D Fy fan va jag har längtat efter det här! De var lite konstigt dock, för jag kunde inte titta på film när jag tog den senaste drivrutinen på Nvidia...? :- Kan jag bara ha den drivisen du angav mig?
  3. Uppdaterar tråden lite här... Är det ingen här som har samma problem som jag har? För jag sitter verkligen på en sketgammal Forceware, 77.77... Kan inte uppdatera till någon bättre, för då får jag grön bild när jag kollar på vilket videoklipp som helst!
  4. Okej... tack för hjälpen i alla fall.
  5. Geforce 7800 GTX 256 Mb. Japp, härifrån: http://downloads.guru3d.com/ plus de officiella drivisarna...
  6. Jojo... men drivrutinerna uppdateras ju av ett skäl, och det är väl för att de ska fungera bättre i spel och dylikt? Så det känns skitsurt faktiskt... Men jaja, de är nog ingen som vet, så du kan låsa tråden om du vill. / Lasse
  7. Jag har Win XP Sp2 Retail och oem har jag inte fattat va de är! Hembyggd dator Jag har provat alla som du beskiver där. Nu har jag gått tillbaka till Forceware 77.77 å de funkar bra... Men jag vill ju ha de senaste drivrutinerna! > Jag har lagt till min report på min hårdvara som ni kan ladda ner å titta på, det är i HTML format.
  8. Hej, Ja som ni såg så får jag en grön bild över Hela bilden när jag ska spela upp någon film... Ljudet funkar bra. Det jag har gjort är att jag har uppdaterat mitt grafikkorts drivrutiner till de senaste.. ??? Har för mig att de ska vara bra?! Iallafall, nu så måste jag antingen ha de senaste drivrutinerna och sluta titta på videoklipp, eller så lägger jag in de drivrutinera som gäljde med kortet, ForceWare 77.77!! Jag har läst ÖVERALLT på forum och dylikt på internet, där jag inte sett någon som fått rätt på det. Vissa säger att det är codec problem men de kan du inte vara... för tro mig, jag har provat att tagit bort alla codecs sen stoppat in nya fräscha, eller de som dem sagt man ska lägga in. Vet att det är en till som har exakt samma problem på sweclockers forum, jag adda hans msn för att kolla om han kanske hade löst det men inte... Så finns det Någon som vet vad jag ska göra... Ni kan adda min msn om ni tycker de är lättare å diskutera så. Mvh Lasse
×
×
  • Skapa nytt...