Gå till innehåll

BosseNisse

Medlem
  • Innehållsantal

    16
  • Gick med

  • Besökte senast

BosseNisse's Achievements

(1/8)

  1. nu har jag fått igång datorn och skärmen för att jag plockade ut dom nya minnena. Men om jag sätter in dom igen funkar de inte:S nån som vet varför?
  2. mobo-msi k9n SLI delux och nätagg- Antec smartpower 400w, jag frågade på andra forum inan jag bestälde om det skulle funka och det skulle de fick jag till svar:S Ja allt startar förutom att de står på skärmen "no signal input" någon aning om vad som kan vara problemet?
  3. Tja Jag har just satt in min nya AMD 6400+ med en Zalman CNPS7500-ALCU ( ttp://gtek.se/index.php?mode=item&id=2843&session=3ec173fd3827ab07c075863372268f51 ) och två kingston ram minne på 1 gb var, nu till problemet: när jag startar dator första gången så värkar allt funka bra, men så startar dator om sig plötsligt, den han inte äns komma in i windows, sen fortsätter den att bara starta om sig hela tiden. Då tryckte jag på den knappen för att resna CMOS, ja läste en som behövt göra det när han satt in sin 6400+, så tror jag att jag kollade så att ala kablar satt i ordäntligt från kylaren mm. Sen när jag startar datorn igen så får jag ingen bild på skärmen, jag har kollat så att alla kablar från/till skärmen sitter i och så men inget händer och så värkar det som om den alldrig komer i i window heller för det ljudet som spelas upp när windows startas kommer aldrig. Så jag undrar vad kan de vara för fel? kan ja ha gjort sönder grafikkortet lr är det nått annat?
  4. Tja Ja å några kompisar LAN:ade fär typ en vecka sen men ja hadde ett problem. Jag sitter i Vista å när jag delar ut mappar så kan dom anndra inte komma in i dom mapparna men de ä bara vissa mappar de blir så me. Och sen undrar jag hur man gör för att göra en mapp som andra kan lägga saker i, på XP va de bara å kryssa i en ruta hur gör man i Vista?
  5. Det är så har att jag har Unbuntu instalerat och när det instalerades så skapades en ny partition ( som ej visas i Den här datorn) jag har även XP instalerat, nu vill jag tabort Ubuntu partitionen och bara använda XP jag använder PartitionMagic men jag fattar inte hur ja ska göra. Är det bara att markera partitionen och trycka ta bort eller förlorar jag det hårddisk utrymmat för alltid då?
  6. halli hallå Min kompis ska uppgradera sin gamla härkna P4, han ska ha datorn till Grafisk formgivning (CS paketet), den ska klara av Photoshop CS 3 när det kommer. Och den ska kosta så lite som möjligt. Så kan ni ge några tips, han har chassi, mus och tgb Datorn nu: CPU Intel: Pentium 4 , 3000 MHz Moderkort: Intel Glen Ridge D915PGN (4 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, LAN) Grafikkort: NVIDIA GeForce 6600 RAM: 512 mb PC3200 DDR SDRAM
  7. halli hallå Det är så att min dvd brännare har slutat funka, eller det år inte den som inte funkar men de funkar inte att spelar upp någonting i den, tex. jag stoppar in en tom skiva jag vill bränna, så händer det inget och om jag dubbel klickar på den så öppnas den och den är tom. Samma sak händer om jag stoppar in ett spel, musik cd mm. Och tillockmed ner det inte sitter någon skiva i går det att dubbelklicka och den öppnas. Det kanske va så att ja gjorde nått när jag satte in en till HDD och grejade i BIOS men jag ressetade BIOS oxå så jag tror inte det är de. Så vad kan åroblemat va?
  8. jag tror att det är din dator som är för dålig och inte ens klarar av internet
  9. jag förstår inte riktigt problemet, kan du förklara lite tydligare?
  10. ok, de beror ju på va du har för budget också, men ja skulle köpt 1 gb om jag var du, när jag hadde råd 8)
  11. jag tycker fortfarande att han ska köpa 1 gb, allt går snabbare då och om man ränar med anti virus program som ligger i bakgrunden och äter RAM/CPU så kam man alldrig få för mycket.
×
×
  • Skapa nytt...