Gå till innehåll

eskhult

Medlem
  • Innehållsantal

    31
  • Gick med

  • Besökte senast

eskhult's Achievements

(2/8)

  1. Äntligen har SP1 släppts! Självklart ska jag uppdatera snarast, men har en fråga först. Jag har moddat drivrutinerna til mitt Mobilty Radeon x1800-kort. Kommer det att ställa till problem för mig under/efter installationen? Bör jag återställa till ursprungsdrivrutinen som inte är moddad? Tack på förhand!
  2. Jag har ett problem... Jag avinstallerade Shockwave i tron att det var något fel då ett nätspel inte fungerade.... Tror att det var något på blip. När jag sedan skulle installera shockwave på nytt får jag ett felmeddelande på hemsidan i stil med: "Du har en ofullständig installation av Shockwave, gå till nedladdningssidan för att ladda hem en version" Detta fungerar ju uppenbarligen inte, då det är därifrån jag kommer... :- Några förslag på hur jag ska göra? Har försökt ta bort filerna manuellt, men har tydligen inte behörighet att göra det... ???
  3. Nu när frågan är på tapeten... Finns det någon guide för öppning av FS Amilo Xi1546?
  4. På något sätt vill jag få ren min bärbara från allt damm å skit. Är det luft på burk som gäller? Kanske lungkraft? Måste jag loss luckorna? (garanti å skit...)
  5. Mycket att tänka på! Tror att jag satsar mest på ölen och tidsutymmet å sen är det bara att köra!
  6. Jag har av olika anledningar tänkt ominstallera Vista. Jag har bara en uppgraderingsskiva som jag fick med på köpet av min bärbara dator. När jag första gången installerade Vista fick jag först installera det, sen ominstallera det inifrån Vista och därefter aktivera min nyckel. Allt enligt guiden här på hemsidan... Ska jag göra på samma sätt nu? Jag har tänkt formatera och lägga in allt på nytt. Något annat att tänka på, förutom att säkerhetskopiera mina filer?
  7. Hej! Jag har fått betydligt svårare att kyla min laptop och den blir så varm att den stänger av sig när jag spelar Company of Heroes. Jag misstänker att damm inuti datorn och fläktarna kan vara ett problem, så detta fel uppstått efter ungefär 10 månader. Vågar man öppna sin laptop? Efter en öppning hur ska jag göra då?
  8. Ska nu göra en uppdatering av BIOS och har en sista, ev dum, fråga... Efter uppdatering är det bara att köra på som vanligt med alla filer och inställningar man hade innan eller? Man behöver inte blåsa om Vista eller dylikt?
  9. OK. Så det är bara att dubbelklicka och följa instruktionerna. Hoppas att detta hjälper! Tack för all hjälp!
  10. Är det svårt att uppgradera BIOS? Gör man det inifrån Windows? Vad kan skita sig? Har laddat ned senaste BIOS nu. Valde en fil som man kör från windows. Så nu är det bara att hålla tummarna eller? Bör man göra något speciellt innan eller är det bara att köra?
  11. Tack för svaren så långt. Har de senaste drivrutinerna installerade, dock är de moddade för att passa min mobility radeon. Detta är min första bärbara dator, hade man haft en stationär hade man ju kunnat gå in datorn å ev bytt grafikkort oxå... Men det känns som om det borde kunna gå å fixa til på nåt sätt, vet inte hur bara...
  12. Jag har problem med att min grafikkortsfäkt går för fullt i stort sett hela tiden, även om jag bara slår på datorn och loggar in i vista. Jag laddade ned en trial av Everst ultimate edition och kollade igenom, för å se om jag kunde bli lite klokare av detta. Då jag kommer till egenskaper för grafikprocessor hittar jag något intressant. Där står det att min minnesklocka går på 468 MHz mot originalets 252 MHz... Kan felet ligga där? Vad göra? Tacksam för all hjälp!
  13. Hej! Jag lyckas inte installera vista. När jag ska välja var jag ska lägga installationen finns inga alternativ, trots att jag har 2 diskar. Såg att man kunde läsa in någon drivrutin, men vet ju inte vilken drivrutin det ska vara. Någon som kan hjälpa mig??? Har en FS Amilo Xi1546. Tackar på förhand!
  14. En fråga till... Har du senaste drivrutinerna till ATI-kortet? (antar att du har samma kort som jag, Mobility Radeon x1800) Finns ju inga såna drivutiner till Vista på ATI's hemsida...
  15. Det låter ju bra. Hittade windows update alla drivrutiner själv? Har läst något om "HDD Caching" en drivrutin man måste lägga in själv från FS's hemsida... Något du känner igen?
×
×
  • Skapa nytt...