Gå till innehåll

iCh

Medlem
  • Innehållsantal

    7
  • Gick med

  • Besökte senast

Ytterligare profilinformation

  • Från
    Staffanstorp

iCh's Achievements

(1/8)

  1. Tja Om du kör Windows x86 så har jag för mig att den bara har stöd för 3Gb ram... och eftersom du sätter i 4Gb så blir de mer instabilt på nått sett?!
  2. Ja, det syns i nätverket om man gör så. Tack! Tycker ändå det är konstigt, om det finns i Ultimate. Business är väl ändå i nätverks-hållet?!
  3. Jag gjorde det du sa, med noll resultat. ingen Share-flik, inget Share-alternativ i menyn. Jag har inte gjort några spec inställningar, så det kan inte vara det. Det har inte med att jag kör Business kanske?
  4. Jag kör Business, och nä jag har inte "Share" alternativet i menyn
  5. Det fungderade inte bättre där... "Inte klokt", Ska man dela ut varenda mapp på partitionen, känns lite lönt, om man ändå vill komma åt allt på den. Rätt smidigt att ha 50 mappar istället för en disk utdelat. Med det måste ju gå att "aktivera" funktionen på något sett väl?
  6. Ja, som jag sa.. jag kan dela ut filer och mappar, men inte partitioner. och har "File Sharing" och "Network discovery" på.
  7. Tja! Jag har ett litet problem. Jag vill kunna dela ut min partition t.ex. D: i Vista. men jag hittar inte var, man kanske inte kan? I XP va de bara att höger-klicka på t.ex. D: och ta dela ut, men det alternativet finns inte i vista, vad jag har sett. Man kan bara dela ut filer o mappar? inte partitioner? //Ch
×
×
  • Skapa nytt...