Wrath

Medlem
 • Innehållsantal

  28
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Wrath

 • Rank

 1. Wrath

  Spotify inv

  Hej. Skicka mig ett pm med din mail adress så skickar jag en invite.
 2. Hej. Jag hade exakt samma problem med min dator som hade Asus moderkort. Problemet för mig var att det inbyggda nätverkskortet kopplade ifrån då och då. Sökte efter en lösning till problemet då jag läste om flera som hade samma problem som mig. jag provade uppdaterade drivrutiner och Bios flashning och inget hjälpte. Enda lösningen var att inaktivera det inbyggda nätverkskortet och köra på ett annat "externt" nätverkskort. Efter det så fungerade allt klockrent. Hoppas allt löser sig.
 3. Taget utanför Boden en kall November dag.

  © Larry Lundström

 4. Gillar verkligen hur din Firefox ser ut. Vad är det för tema/plugin som du använder??
 5. Tack för tipsen men inget fungerar. Verkar som att jag får fråga snällt hos Microsoft om en svensk installations fil.
 6. Tack, men det verkar endast gälla för kompletta office paketen.
 7. Hey gott folk. Har ett litet problem, jag har köpt en licens av outlook 2007 via Microsoft marketplace och jag fick då en engelsk version av programmet. Nu är det så att jag vill ha en svensk istället. Någon som har ett bra tips på hur man kan gå tillväga. Har försökt att sen om det finns en demo version att ta hem och låsa upp med min licens nyckel men jag har inte lyckats hitta någon ännu. Tack på förhand för alla tips.
 8. Har levt med det här ett tag. Lär nog få vara kvar ett tag till också.
 9. Men återigen får vi med 64 bitars vista vänta på att få IE 8. Provade att ta hem x86 och installera men se det fungerade mindre bra.
 10. Ett annat alternativ är aMSN. Körde det när jag provade på Ubuntu och jag var hel nöjd med det.
 11. Det var den engelska verionen. Har Svensk Vista. Svenska finns till alla andra OS förutom 64bit Vista.