Gå till innehåll

danne1337

Medlem
  • Innehållsantal

    6
  • Gick med

  • Besökte senast

danne1337's Achievements

(1/8)

  1. LÖST det fixade sej! men det var inte det jag trodde att det var men jag orkar inte förklara.. dessutom har jag varit utan internet i fyra dgr så jag har hållit på att dö här ^^ ni kan låsa nu.
  2. Okej, då hänger jag med ;D jag provar det nu, återkommer om det funkar tacK! EDIT:Okej, det verkar inte funka så bra det där, jag får inte upp samma ruta som du fick..
  3. okej, tack! jag har några frågor till det.. hur får jag upp "kommandorad" ? tar den bort på hela hdd lr bara på partitionen? om inte XP-skivan startat när jag har gjort det där, hur gör jag då? ??? spelar ingen större roll om jag tar bort allt, har inget speciellt på den ändå ;D vill bara inte vara utan OS när jag ska starta datorn :b Om jag inte får några mer inlägg i den här tråden tills ikväll ska jag prova det.. känns bara så jävligt korkat av M$ att göra så att man inte kan installera XP ?
  4. hejsan! börjar bli lite smått genant med mina små Windows problem.. gjorde en tråd om Vista och mina problem där men allt sket sig så nu ska jag gå tillbaka till XP för en lååååååååång framtid.. sen ska jag inte röra mina jävla Vistaskivor.. aja, problemet är iaf att XP inte vill installera sig :-O vet inte om den är allergisk mot min dator lr vad det är men nu ska jag berätta mer förklarat.. när jag stoppar in min Windows XP skiva i datorn när den är igång som vanligt så kommer det upp en autorun-ruta med en massa alternatv i.. T.ex. "Läsa mer om installationsprocessen".. inte för att jag vill göra det direkt men.. Om jag då ska trycka på "Installera Windows XP" så är den grå..? den går liksom inte att trycka på? Om jag försöker att installera XP genom att boota med skivan säger han också ifrån: Jag startar om datorn med skivan och trycker på en tangent när dom vill att jag ska göra det och datorn börjar den jobba.. och jobba.. skärmen blir svart men ingenting händer? :-O sen ger jag upp och stänger av datorn "den våldsamma vägen" är det så att M$ inte vill att jag ska installera över Vista till förmån för XP ? HJÄLP! befria min dator från Vista! ) EDIT: nu försvann plötsligt "gråigheten" över "Installera Windows XP" men om jag trycker där får jag upp följande;
  5. är det via Vista lr XP du menar då? :
  6. finns det guider? hur gör man om man vill ta bort ett operativsystem och ha kvar det andra sendå? :
×
×
  • Skapa nytt...