Gå till innehåll

Guestis

Medlem
  • Innehållsantal

    6
  • Gick med

  • Besökte senast

Guestis's Achievements

(1/8)

  1. Hur gör jag då för att hitta en dold mapp?
  2. Guestis

    Opera 11 krashar

    Installerade opera 11 och allt var frid och fröjd. Sen installerade jag plugin för gmail chat videosamtal o sånt annat kul. Därefter kraschade den. Förståligt och jag klagar inte, alpha och allt. Men jag avinstallerar och installerar igen, men krashar ändå. Jag vet inte exakt men misstänker att det är pga den här pluginen. Hur i hela vetefältet gör jag för att få det att fungera igen? Är inställningarna kvar även om jag avinstallerar?
  3. Har tillgång till det via Universitetet så vet itne om det gäller samma sak för oss studenter. Kunde ladda ner diverse program och windows vista men tydligen inte windows 7.
  4. Perfekt, då blir det ladda som gäller direkt efter jobbet. Tänkte höra här bara så man inte får mer skäll av sambon, hon vill inte att man leker för mycket med datorn, men då är det ju perfekt. Installera och inte behöva tänka på att göra om det när tiden har gått ut. Fast såg nu att det fanns bara RC där, betyder detta att jag inte kommer kunna aktivera den ordentligt? Blir det då 30 dagar som gäller? Kommer det komma upp så jag kan dra hem den därifrån?
  5. Jag har fått tillgång till MSDN och har möjlighet att ladda ner w7 därifrån, men ser att det är RTM. om jag drar hem det och installerar det kommer det fungera ordentligt då? så det itne bara är någon trial som håller i ett par månader. Som t.ex. betan, den har ju gått ut nu för mig. what say you?
  6. Undrar lite och önskar lite ordentliga lättförståliga svar... vad gör dessa hårdvara och hur märker jag skilland när jag använder min dator? Processorn: hur märker jag skillnad på en dålig processor och en bra processor när jag använder datorn? RAM minnet: samma fråga här... hur märker jag skilland på mycket ram och lite ram? Grafikkort: förrutom att det ser bättre ut när man spelar väldigt tacksam för (enkla)svar
×
×
  • Skapa nytt...