Gå till innehåll

SpritDunken

Medlem
  • Innehållsantal

    36
  • Gick med

  • Besökte senast

SpritDunken's Achievements

(2/8)

  1. Har ingen ble-ray spelare, har bara blu-ray filerna på hårddisken.
  2. Hej, Ville kolla om det är fler som har problem med att deras Telia ADSL kopplas ner till och från. Kan vara mitt uppe i ett tankande och helt plöstsligt dör anslutningen. Jag startar då om routern och det fungerar (kör en NetGear gigabit / 300Mbit trådlös router). Har läst någonstans att detta har och göra med Windows Messenger eller ngt. i stil med detta? Ngn. som har upplevt samma problem? Förslag på lösning/work around? Kommentarer?
  3. Hej, Var ett tag sedan man skrev. Jag skulle vilja ta upp en bugg, kanske höra en eventuell lösning/work around för detta problem. Det är så här att jag har installerat PowerDVD ultra 7.00.2602 (v7.3) och sedan patchat upp versionen till 7.03.2723 (senaste) men fortfarande händer samma sak dvs. powerdvd crashar när jag spelar upp en blu-ray film. Jag har testat stänga av/på hårdvaru accelerationen i PowerDVD dvs. nvidia purevideo och jag har även tankat hem de senaste drivisarna från nvidia dvs. Version: 158.18 Fortfarande så hänger sig powerdvd vilket orsakar att jag inte kan spela upp söta blu-ray Min fråga till er.. finns det en work around ni känner till? Alt. ett annat program som spelar blu-ray som verkligen fungerar... som ni testat. Var då så vänlig och svara i denna tråden, eller om ni har några förslag/funderingar. . .
  4. Har ni fått Carbon att fungera på Ultimate x64 Svenska? Eller är det 32 bitars versionerna ni snackar om??? Kunde inte köra mitt NFS så fick skrota det
  5. Är det fler än jag som upplevt att powerdvd alt. andra videoprogram hänger sig? Mitt powerdvd crashar flera gånger i en film efter de nya vista uppdateringarna. Spelar filerna via deamon tools + powerdvd. Riktigt tråkigt, fungerarat innan, aldrig sett problemet innan. Ngn feedback?
  6. Detta problemet gäller även mpeg, gah skönt att jag inte är den enda som har det. Fler som har problemet?
  7. Är det fler som stött på problem när hemsidor länkar till externa wmv källor? Jag får "Webbsidan kan inte visas" högerklickar jag dock på länken så kan jag spara ner filen. Testa med Windows XP då var det bara klicka, är detta ngn. bugg må tro?
  8. Någon som testat ett program som verkligen fungerar i Vista? Testade bl.a. netlimiter 1.30 gick ingen höjdare. Det jag vill är att begränsa bandbredd för specifika program. Har ni hittat ngt. vettigt till vista? Letar sj
  9. Testkörde dualboot, fungera jättesmidigt, däremot har du fel att det inte går att köra 2 os på c: Det går om man googlar runder, kräver dock ett 3dje partsprogram. Kan vara bra att veta =)
  10. Har ni läste denna artikeln? http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=37941 Gah! Jag som var så dum att köpte en Windows Vista licens =P
  11. Någon som kör XP och Vista på samma hårddisk? Partionerade ni hårddisken? C och D? Eller har ni båda OS på c:?
  12. Är hårdvaru acceleration aktiverat? Vad har du för datorprestanda?
  13. Det är nog fler än jag som haft problem att spela t.ex. youtube videos i Internet Explorer på Vista 64 bit. Officiellt så stödjs ej "IE 7 64bits och Flash", däremot läste jag lite poster på nätet och kom över install_flash_player_active_x.exe från urlen nedan: http://www.filehippo.com/download_flashplayer_ie/tech/ Får dock två stycken fel meddelanden när jag installerar och får därför ta "ignorera" på dessa. Det sjuka är dock att flash på t.ex. youtube fungerar. Alltså har vi ett Flash Player hack för oss som kör Vista. Shareing is careing...
  14. Hittar du regghacket får du gärna publicera det här
  15. Mitt kära X-Fi ljudkort spelar upp låtar helt perfekt i Winamp, men när jag försöker öppna covern Windows Fotogalleri (hackar ljudet till för 1 sekund) blir värsta glappet. Öppnar jag dock upp covern i ett annat bildprogram blir det inget glapp. Kan det vara en bugg i windows fotogalleri, eller ligger den i winamp? Fler som stött på detta? Jag har även testat att prioritera winamp i realtid men still the same. Feedback, ngn?
×
×
  • Skapa nytt...