Gå till innehåll

Isaak

Medlem
  • Innehållsantal

    6
  • Gick med

  • Besökte senast

Isaak's Achievements

(1/8)

  1. Isaak

    Jag får panik!

    provat detta utan framsteg.. förstår inte riktigt detta. grafikkortet är nytt och även minnena.. det är förvisso en gammal processor men. är det möjligt att den kan ta så mycket stryk av en ominstallation? det lustiga är att om jag går ut på internet och kollar ett filmklipp på nån sida där, som använder flash-player, inga problem!! funkar felfritt.. men vlc, mediaplayer, quicktime, realplayer, tar livet av cpun..
  2. Isaak

    Jag får panik!

    sorry! 1280 ska det ju vara.. har ett litet 256mb som jag inte bytt ut än.. hur ställer jag in det virtuella minnet då?
  3. Isaak

    Jag får panik!

    jo men det är inte där problemet ligger.. internet funkar fint.. datorn funkar felfritt bortsett från det att jag inte tycks kunna hantera någon form av media.. kör jag igång en film i vlc så "kraschar" den.. försöker jag starta ett spel såsom world of warcraft så går minnesanvändningen upp i 500 000kb..
  4. Isaak

    Jag får panik!

    Jag har en pentium 4, 2.40ghz med 1,25 gb i RAM.. Grafikkortet är ett NVIDIA GeForce 6200 med 256mb.. Saken är den att min dator gick fint INNAN jag installerade om den.. anledningen till att jag gjorde detta var att jag behövde frigöra mer utrymme på c: disken. nu har jag 8gb ledigt där och den går sämre nu (för att inte säga, den går inte alls) än den gjorde när jag bara hade 50mb ledigt.. jag har provkört alla minnen var för sig och kontrollerat så det inte är där felet ligger.. frågan är, kan det vara processorn som lagt av?
  5. Isaak

    Jag får panik!

    jag brukade ligga runt 12000 innan jag installerade om den om jag minns rätt.. nu tycks allt ha kraschat och jag vet inte riktigt vad jag ska leta efter.. har installerat om den två ggr nu utan framsteg.
  6. Isaak

    Jag får panik!

    Jag har ett problem som jag inte riktigt får bukt med.. För en tid sedan så började min dator krångla.. Jag kände att det var dags för en ominstallation då det var ett tag sen sist. installationen fungerade bra och alla uppdateringar till mitt windows xp pro har kommit ner och installerats utan problem. nu till det jobbiga. trycker jag ctrl+alt+delete och kollar minnesanvändningen på mina processer som är igång så ser jag att explorer använder närmare 50 000kb.. det är ganska mycket.. jag tycker väldigt mycket om att titta på film på datorn då jag inte äger någon tv med dvd.. men försöker jag kolla en film med ex VLC så tar den upp nästan 90% av cpu:n och datorn går ner på en hastighet som skulle kunna liknas vid den hastighet som en tegelsten förflyttas i om du blåser på den med en hårtork.. försöker jag starta ett spel som t ex world of warcraft så tar den upp nästan 500 000kb när jag kollar under processerna.. såhär ska det liksom inte vara.. och jag vet inte riktigt vad som är fel! någon som kan hjälpa mig? tack på förhand! /Isaak
×
×
  • Skapa nytt...