Gå till innehåll

pontiac_lover

Medlem
  • Innehållsantal

    25
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av pontiac_lover

  1. okej ska göra de imorgon hehe. kom på att grafikkortet var bytt så de kanske kan va det. tack för tipset
  2. hej. jag skulle formatera om datorn på brorsans dator (windows xp home edition) men när ja skulle välja partition så fanns dom inte där och när ja tryckte enter så kom en blåruta upp där det stog att filen setupdd.sys var skadad och att det inte gick att fortsätta. vad kan det vara för fel??
  3. jag har en usb-adapter som är till en trådlös router. om jag går in på kontrollpanelen, nätverksanslutningar och högerklickar på trådlös anslutning, egenskaper så kommer det upp en ruta (egenskaper för trådlös anslutning) DÄR försöker jag installera file and printer sharing med det kommer upp en ruta ''det gick inte hitta drivrutinerna för den här enheten''
  4. de e trådlöst nätverk så ja använder inte nätverkskortet. ja har installerat tjänsten för ett tag sen men de slutade å funka. ja försökte installera om de men de gick ju inte.
  5. de e windows xp home edition sp2 anslutningen e döpt till hallberg.
  6. hej. jag vill få igång fil- och skrivardelning men när jag ska jag ska gå in och högerklicka på nätverksanslutningen och ska installera tjänst på file and printer sharing så står det att ''drivrutinen inte kunde hittas för denna enheten'' vad kan de bero på? jag har lyckats med det förut :S jag är tacksam för alla svar
  7. hej. jag vill få igång fil- och skrivardelning men när jag ska jag ska gå in och högerklicka på nätverksanslutningen och ska installera tjänst på file and printer sharing så står det att ''drivrutinen inte kunde hittas för denna enheten'' vad kan de bero på? jag har lyckats med det förut :S jag är tacksam för alla svar
  8. hej. jag vill få igång fil- och skrivardelning men när jag ska jag ska gå in och högerklicka på nätverksanslutningen och ska installera tjänst på file and printer sharing så står det att ''drivrutinen inte kunde hittas för denna enheten'' vad kan de bero på? jag har lyckats med det förut :S jag är tacksam för alla svar
  9. tja. ja undrar om man kan redigera å lägga in egen text i avi filmer. finns det nått program för sånt?
  10. hepp kommer inte in på något. har provat att ta ut batteriet å minnen men inget händer
  11. Det kommer inga ljud när man startar datorn, hårddisken verkar död men det låter som att fläktarna verkar gå. har provat att lossa på kablarna, trycka på knapparna på skärmen, byta kort å skärmar men de hjälpte inte. nästa steg blir väl att lossa på batteriet å minnena då så får vi se. Datorn e ett hemmabygge från förra ägaren. det är min flickvänns dator som krånglar. sj sitter jag vid min dator å den är en jäkel på att krångla med men den funkar iaf
  12. Har provat med ett annat grafikkort nu men de hjälptr inte. så ja har ingen aning om va felet är?
  13. okej ja gorde som du sa. de står ''egen storlek'' å under det står de ursprunglil storlek (MB): 573(I RUTAN) å så står det maximal storlek 1152. man kan även ändra så att storleken bestäms av windows elle ingen växlingsfil. så vad ska ja göra mer? så du vet så har ja en gammal å slö dator på 400 mhz å 384 mb ram haha.
  14. okej men hur aktiverar man växlingsfilen?? finns de en sån fil på båda hårddiskarna även om en e tom? elle ja förstår inte hehe ;D. ja vill helst ha 40bg´an uppdelad för att de blir en sån o ordning annars.
  15. tja. jag har 2 hårddiskar. en på 11,5gb å en på 40gb. båda är uppdelade i 2 partitioner så då har ja 4 partitioner som ja tyckte va lite onödigt många för ja behöver bara 3. en i att köra windows i å en som ja installerar program å ytterligare en som ja sparar musik å skit på. när ja skulle ta bort en partition på 11.5 gb´an så trodde ja att de minnet i den partition skulle sättas ihop med den andre partitionen, elle att de skulle bara bli en stor partition men de va ju fel för nu e den bara halv. nån som vet va ja kan ha gort för fel ???? tack på förhand
  16. glömde också säga att ja inte kommer in på felsäkert läge för direkt när ja sätter igång datorn så kommer rutan ''skärmen är i energisparläge....'' de e det första som kommer upp.
  17. vet ej allt va som sitter i datorn men ska kolla med ett annat grafikkort å är det inte de som e felet så vet ja inte va de e förutom att windows xp kommer från en bränd skiva då allt inte medföljer när man kopierar en orginal cd, kan va de som e fel. (har snackat med dataexpert). alla kablar sitter som dom ska å kortet glappar inte. aja får se va som händer om nåra veckor när ett annat kort sätts i. tackar för hjälpen
  18. hehe de gör inget. a men ja ska testa de . om de inte går så kanske de kan va virus?
  19. joo men ja kommer inte in på den datorn. de står bara att skärmen är i energisparläge osv allt annat är heldött. har provat att trycka på alla tagenter men ingen reaktion.
  20. hej. varje gång ja ska starta igång datorn så står det ´´skärmen är i energisparläge. Aktivera den via datorn´´ jag har provat 3 olika skärmar men de hjälper inte. nån som vet va de kan va för fel?
  21. hej. jag kör med win xp home edititon och efter ett tag så blir min dator allt segare med tiden. och ja har formaterat om datorn efter då den börjar bli väldigt irriterande seg. jag har provat med alla möjliga diskrensningsprogram och program som frigör ram minne men inget funkar. jag har 400 mhz och 384 mb ram. kan man lösa detta utan att behöva uppgradera datorn elle köpa en ny?
  22. tjaaa. ja har windows xp home edition och jag undrar om det finns något tema som gör att det ser ut som att jag har windows media center. kan man ladda ner det någonstans, isf var? Skulle annars vilja ha riktiga media center och kan man ladda ner det med via utorrent elle nått?
  23. tjaaa. jag har win xp och jag undrar hur man får bort pilarna på genvägs ikonerna. kan man ladda ner nått program till det? isåfall var?
  24. hej. jag har funderingar på att installera windows vista på min dator som e på 400 mhz och 256 mb ram. e det omöjligt att installera vista på datorn elle måste ja uppgradera datorn?
×
×
  • Skapa nytt...