nillan

Medlem
 • Innehållsantal

  566
 • Gick med

 • Besökte senast

Om nillan

 • Rank

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Kvinna
 • Från
  Sthlm

Senaste besökare till profilen

6 167 profilvisningar
 1. nillan

  Bilder

  Jag har en ny dator med Win 10 och när jag skall ladda upp till denna dator från kameran så är det helt anorlunda än på min gamla dator. Var kan jag ändra vad som ska ske när jag ansluter kameran. Så bilderna kommer till en viss mapp t ex ? Hoppas någon kan ge mig tips hur jag skall göra ?
 2. Tusen å åter tusen tack Cecilia, det skrämde upp mig .
 3. nillan

  Program

  Tusen tack Cecilia
 4. En liten del av mejlet till mig; Jag är en hacker som har tillgång till ditt operativsystem. ag har också full tillgång till ditt konto. Jag har sett dig i några månader nu. Faktum är att du smittades av skadlig programvara via en vuxenwebbplats som du besökte. Om du inte är bekant med detta kommer jag att förklara. Trojan Virus ger mig full åtkomst och kontroll över en dator eller annan enhet. Det betyder att jag kan se allt på din skärm, sätta på kameran och mikrofonen, men du vet inte om det. Det är ett långt brev och personen vill ha b
 5. nillan

  Program

  Undrar om någon vet vad det är för program på bilden är?
 6. Finns den för 64 bit (skall väll ha för den) och på svenska? Har den på min Vista dator och den är gratis varianten och är hel nöjd. Ett bra komplement till virusprogrammet, har jag förstått.
 7. Tur att jag inte köper en ny dator så ofta, jösses jag bombarderar er med frågor nu

 8. När jag nu har avinstallerat F-Secures antivirusprogram, så är inte IE som "sirap" och att IE inte svarar är borta. Jag installerade Windows antivirus program nu och IE är snabb och inga problem. Så det var F- Secure som gjorde datorn så seg mm.
 9. TACK så mycket, nu har jag "staket" på mitt skrivbord.
 10. Jag får upp denna bild sedan
 11. Jag har försökt ladda ner detta program men det går inte. Se mina bilder nedan, den tredje bilden har jag klickat på och ännu en ny bild kommer upp men ingen nedladdnings fil Hoppas på nedladdnings fil HJÄLP
 12. Jag har samma problem när jag skall logga in med Foxen. Det ser inte lika dant ut som i IE. Hur gör jag i Foxen?
 13. nillan

  Dokumentformat

  Tusen tack till all hjälp jag har fått av er alla. Hoppas någon annan får nytta av detta. Skall testa på min gamla XP dator sedan om jag kan öppna filerna där.
 14. nillan

  Dokumentformat

  Är det en ny installation, så att jag måste avinstallera den jag har? med eller utan Java, vilket är bäst?
 15. nillan

  Dokumentformat

  det är 3.2 står det