nillan

Medlem
 • Posts

  566
 • Joined

 • Last visited

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Kvinna
 • Från
  Sthlm

Recent Profile Visitors

6,272 profile views

nillan's Achievements

(6/8)

 1. nillan

  Bilder

  Jag har en ny dator med Win 10 och när jag skall ladda upp till denna dator från kameran så är det helt anorlunda än på min gamla dator. Var kan jag ändra vad som ska ske när jag ansluter kameran. Så bilderna kommer till en viss mapp t ex ? Hoppas någon kan ge mig tips hur jag skall göra ?
 2. Tusen å åter tusen tack Cecilia, det skrämde upp mig .
 3. nillan

  Program

  Tusen tack Cecilia
 4. En liten del av mejlet till mig; Jag är en hacker som har tillgång till ditt operativsystem. ag har också full tillgång till ditt konto. Jag har sett dig i några månader nu. Faktum är att du smittades av skadlig programvara via en vuxenwebbplats som du besökte. Om du inte är bekant med detta kommer jag att förklara. Trojan Virus ger mig full åtkomst och kontroll över en dator eller annan enhet. Det betyder att jag kan se allt på din skärm, sätta på kameran och mikrofonen, men du vet inte om det. Det är ett långt brev och personen vill ha betalt mm Jag har kört Malvare o windovs men inget skadligt finns på datorn. Vad kan jag göra??
 5. nillan

  Program

  Undrar om någon vet vad det är för program på bilden är?
 6. Jag har blå bakgrundsfärg på många sidor, det är svårt att läsa texten. Kan man ändra färgen?
 7. Tack snälla du för all hjälp, jag är mycket tacksam. Undrar vet du Malwares mealadress för suport, har upptäckt att programet inte fungerar som det ska.
 8. Inga problem nu, även få upp avast på Crom utan att Malvare stoppar det. Visade rapporterna något?
 9. Gick inte med fil bara kopiera, hoppas det är ok rogram Files (x86)\Yahoo!\yset ***** [ Files ] ***** No malicious files deleted. ***** [ DLL ] ***** No malicious DLLs cleaned. ***** [ WMI ] ***** No malicious WMI cleaned. ***** [ Shortcuts ] ***** No malicious shortcuts cleaned. ***** [ Tasks ] ***** No malicious tasks deleted. ***** [ Registry ] ***** Deleted: [Value] - HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\FirewallRules|{A43206A5-F2EB-42D7-9731-DEBB2A7ECBE8} Deleted: [Key] - HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\Yahoo! SearchSet Deleted: [Value] - HKCU\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\AppCompatFlags\Compatibility Assistant\Store|C:\Program Files\ByteFence\Uninstall.exe ***** [ Firefox (and derivatives) ] ***** No malicious Firefox entries deleted. ***** [ Chromium (and derivatives) ] ***** No malicious Chromium entries deleted. ************************* ::Tracing keys deleted ::Winsock settings cleared ::Additional Actions: 0 ************************* C:/AdwCleaner/AdwCleaner[S0].txt - [1512 B] - [2018/3/3 6:39:42] C:/AdwCleaner/AdwCleaner[S1].txt - [1578 B] - [2018/3/3 9:10:2] ########## EOF - C:\AdwCleaner\AdwCleaner[C0].txt ##########
 10. Här kommer filerna Cecilia
 11. Hur inaktiverar jag defender? När jag skall gå in på Avast med IE o Edge är rutan tom och med Crom varnar o stoppar Malvare (hot). Vad gör jag?????
 12. ändrade men ingen förändring. Det är så konstigt, i går kväll o i morse kunde jag logga in på min e-post. Någon timme senare skulle jag logga in igen men då gick det inte och inte nu heller. Har testat med Edge också, där går det inte heller.
 13. här kommer 3 st bilder
 14. Klockan går rätt i datorn, Kan ej se någon klocka (tid) på IE o Crom Nu när jag är här på sidan får jag upp se bild
 15. Jag surfar med IE och Crom. Kommer inte in på E-post 1177 o många fler som har lösenord har felsökt uppdaterat defender men får upp felrutan eftersom uppdateringen avslutas för tidigt. Kolla sen att du har en defender ikon i aktiveringsfältet nederst som är grönbockad.