Gå till innehåll

Danieeel

Medlem
  • Innehållsantal

    17
  • Gick med

  • Besökte senast

Danieeel's Achievements

(1/8)

  1. testade EasyBCD, så nu är allt som det ska igen =) tack för hjälpen!
  2. för några dagar sen slutade W7 att fungera, så därför formaterade jag D: partionen, på C: har jag fortfarande vista installerat sedan tidigare. men när jag startar upp datorn så frågar den vilken os jag vill köra, hur får jag bort detta?
  3. nu har de löst sig! tankade hem äldre drivrutiner för dom hade verkade vara nån pre-releasegrej, så nu funkar de som det ska! tack för erat engagemang!
  4. jo det gör ju det i och med att det fungerar utan problem i vista, jag har även letat efter drivisar på fsc:s hemsida...fast det kasnke inte är dom senaste drivrutinerna som finns där...
  5. problemet e att jag endast kan välja mellan speakers och spdf som standard device, nägot alternativ för hdmi finns inte...har för mig att den inte finns i mitt vista heller...
  6. hittadde ingen lösning via den tråden tyvärr! =(
  7. Danieeel

    ljud via hdmi

    jag kör w7 på min fsc 2630, men lyckas inte få något ljud via hdmi bilden e de inga problem med, men ljudet kommer bara via högtalarna på datorn så för att få ut ljudet använder jag 3,5mm kontakterna på framsidan...i vista fungerar det utan problem..vad göra?
  8. jag gjorde bara installationen via webbgränssnittet, dessförinnan gjorde jag som beskrivs i inlägget ovan, sen funkade de kanon!
  9. å helt plötsligt så fick jag de att funka! ;D
  10. har startat om modemet och haft det avstängt i flera flera timmar, just nu så surfar jag med tråd på routern, funkar utmärkt. och om jag tar ut nätverkskabeln och ansluter till routern så går det att ansluta samtidigt som det står att jag inte är ansluten till något nätverk...har även uppdaterat firmware.
  11. jodå jag har kopplat så, men programmet vill ändå inte hitta router. det går bra att gå in på routerns sida, men det funkar inte att surfa med den när man konfigurerat allt...
  12. jag fick hem en ny d-link dir 635 idag efter att min förra pajat, har lyckats installera allt på min stationära vista burk förut. När jag startar click n´connect som e installationsprogrammet så kan det inte hitta routern när den är kopplad med nätverksladden. kan det bero på modemet? det är ett webstar epx2203 från comhem. har inte samma modem nu som jag hade till min stationära dator. finns det något man kan göra eller e de bara att gilla läget?
  13. Samma här, har en WD MyBook 250 gb
  14. Jag har en D-link DWA-140 USB-dongle, och en DIR-635 Router, när jag uppdaterar drivisarna till usb-stickan så funkar inte internet riktigt som det ska, bara vissa sidor som ser normala ut medan andra är helt vanställda. nån som vet vad detta kan bero på? jag kör Windows Vista Home Premium 32-bit Ämnet redigerat av stenis, har förtydligat ämnet/rubriken
  15. min dator har precis börjat strula! först slutar RunDll att fungera å sen utforskaren! sen håller denpå och söker lösningar som vanligt. har gjort systemåterställning, två gånger, men det hjälper inte! snälla hjälp mig!!!! FORT!!
×
×
  • Skapa nytt...