Gå till innehåll

Chillie

Medlem
  • Innehållsantal

    76
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Chillie

  1. Jag hoppas att det kommer en uppgradering av firmwaren, dels för att få Internet@TV 2.0, dels få en bättre hastighet men även för att slippa alla buggar. Ibland kan man inte sätta igång DLNA, ibland fungerar inte filmerna mm. Skulle även gärna vilja ha möjligheten att köra DTS. Med största sannolikhet kommer det finnas en del buggar även i nya Internet@TV, så jag skulle avvakta lite och se vad det blir för reaktioner om detta. När det gäller Youtube så finns det en meny med bl.a. de senaste, populäraste och högst rankade filmerna, och sökfunktion. Man söker genom att använda ett skärmtangentbord och navigerar med hjälp av upp/ner/vänster/höger vilket gör inmatning mycket långsam. Jag hade hoppats på någon slags T9-funktion. Det här med Samsung apps ser mycket bra ut, men jag tror det kommer ta ett tag innan det finns bra apps och att resten som t.ex. DLNA är stabilare. Just nu tror jag att Samsung apps testas internt på Samsung, så någon demo finns nog inte. Jag skulle avvakta med att köpa en TV med Internet@TV 2.0 och se hur utvecklingen går. Jag ska nog kontakta Samsung och se om de har några planer på Internet@TV 2.0 i de äldre modellerna (de som finns ute nu) och om det kommer några förbättringar när det gäller mediaspelaren och DLNA, för det känns inte riktigt som att man har fått det man har betalat för.
  2. Har haft en Samsung-TV med DLNA och Interntet@TV i några veckor. Youtube finns i Internet@TV, men har inte den högsta kvalitén, riktigt dålig kvalité faktiskt. Kan ju säga att jag kör med WLAN (802.11n) och avståndet till routern är ca 10 meter med en del väggar i vägen. Laptopen streamar Youtube i HD-kvalitet utan problem och kör 802.11n från samma plats som TV:n. DLNA som används för att titta på filmer/musik/bilder som ligger på en dator eller server funkar ganska bra. Inga problem att streama filmer på 0,7 MB/s (5,6 Mbit/s, 720p), men 1,2MB/s (9,6 Mbit/s, 1080p) laggar. Jag har inte testat att köra med nätverkskabel, så då kanske det fungerar bättre. DTS-ljud funkar inte så man måste byta codec med något program i datorn. På CES igår presenterade Samsung en uppgraderad version av Internet@TV. Den största nyheten är en programbutik, så förhoppningsvis kommer det bli bättre kvalité med en ny fräsch app för Youtube. Andra apps kanske kommer bli alla play-tjänster (SVT play, TV4 play mm) och får man dröma lite även Voddler. Om vi som redan har Internet@tv får en uppgradering till den nya vet jag inte. Har du planer på HD-film tycker jag man ska vänta med Bluray-spelare för att se vad som händer med Voddler, som ska släppa en egen box. Man ska alltså kunna titta på full-HD-filmer utan Blurayskivor.
  3. Okej, då verkar de inte följa samma prissättning vad gäller vanliga licenser som de gjorde med familjelicenserna.
  4. Jo, det vet jag. Microsoft har sagt att familjelicensen kostar $150 i USA, £150 i Storbritannien och 150 i bl.a. Sverige. Eftersom 1 licens kostar £64 i Storbritannien antar jag att samma licens kostar 64 i Sverige. För oss i Sverige skulle det bli billigast att köpa från USA, men med tanke på frakt och övriga avgifter skulle det antagligen ändå inte bli så billigt. Skulle jag köpa Windows 7 i Storbritannien skulle det kosta £64*12=768 kr Skulle jag köpa samma licens i Sverige skulle det (antagligen) kosta 64*10= 640 kr
  5. I Sverige kostar en familjelicens 149,99, i Storbritannien £149,99. Om en licens kostar £63,99 i Storbritannien så borde det kosta 63,99 i Sverige. Det skulle alltså bli billigare att köpa licensen i Sverige. Skulle man köpa tre licenser (inte familjelicens) skulle det kosta 64*3=192. Familjelicensen skulle alltså vara 42 billigare eller ca 22 %. Det verkar då inte vara billigare att köpa familjelicens om man bara behöver 2 licenser.
  6. Priset kommer bli 149.99, vilket i dagens valutakurs är ungefär 1500 kr. http://windowsteamblog.com/blogs/windows7/...spx?PageIndex=2 Se inlägget 12:26 av Brandon.
  7. Windows 7 Family Pack kommer finnas tillgängligt i USA, Kanada, Storbritannien, Irland, Tyskland, Frankrike, Schweiz, Österrike, Holland och SVERIGE. Att vi i lilla Sverige skulle få detta erbjudande trodde jag aldrig. Frågan är nu hur mycket det kommer kosta. Det kommer väl bli lite dyrare än i USA. http://windowsteamblog.com/blogs/windows7/...-in-europe.aspx
  8. Vilka är det egentligen som kan ta del av detta erbjudandet? Jag har ett Connect-konto samt har testat både betan och RC.
  9. Technical Preview. Enligt Microsoft så är det helt okej:
  10. Har precis fått ett mail från Microsoft med inbjudan till Office 2010. Någon annan som också har fått det?
  11. Hej! Idag släpptes Voddler - som Spotify men för film. Är det någon som har testat betaversionen? http://www.idg.se/2.1085/1.238079/premiar-...ensk-filmtjanst
  12. http://windowsteamblog.com/blogs/windows7/...ate-update.aspx
  13. Tror du måste sköta kantlinjerna för tabellen i direkt html-koden för att få kantlinjer även inne i tabellen.
  14. Betan kommer släppas på microsoft.com/windows7, och kanske även här.
  15. Konstigt, fungerar fortfarande för mig. Kolla att du är inloggad, jag hade också problem innan det gick. Väntar på att de ska lägga upp något på bloggen snart, Brandon LeBlanc skrev i kommentarerna det det inte ska dröja så länge till.......
  16. Nu har Microsoft släppt fler nycklar! Logga in på profile.live.com, öppna sedan en ny tabb i samma fönster. Klistra in någon av dessa länkar i den nya tabben: https://www.microsoft.com/betaexperience/pr...us/default.aspx https://www.microsoft.com/betaexperience/pr...us/default.aspx OBS: Gå bara in på dessa sidor en gång, då det är fler som vill ha nycklar! EDIT: Alla verkar få samma nycklar..... EDIT 2: Enligt en Microsoft-anställd ska dessa nycklar fungera:
  17. Räkna med att vi får mer information om några timmar, då de kommer uppdatera denna bloggen: The Windows Blog Brandon LeBlanc, som just nu sover, har antytt att det kommer släppas fler nycklar än 2,5 miljoner: Källa
  18. Båda testar 7 paket Det råkar inte vara samma artikel? : Nej i Allt om PC testas inte AVG och om jag minns rätt endast köp alternativ Vann gjorde Norton Internet Security 2009. Förra året vann Norton Internet Security 2008.
  19. Glömde säga hur det gick. Sata-drivrutinerna fanns med, så installationen var inget problem!
  20. Har redan varit inne där och tittat, men är det verkligen "Maxtor - Utility" som står under Sata drivers som är den rätta sata-drivrutinen? Eller kan den ingå i chipset-drivrutinen?
  21. Glömde säga att det är grannens dator, som är en Dell Optiplex GX280. Jag har inte hittat några drivrutiner för just sata.
  22. Hej! Ska fixa en installationsskiva med SP3. Behöver man ha SATA-drivrutiner till sin satahårddisk då? Har ingen floppy så jag vet inte hur jag ska fixa det om det inte redan ingår i SP3.
  23. Testa att högerklicka på ikonen för något av spelen och välj "Kör som administratör".
  24. Kan det vara Norton Internet Security som ingick? Norton har ställt till många nätverksproblem för mig. Testa att stänga av Norton. Glöm inte att ha en annan brandvägg igång under tiden om du inte har en router!
  25. Japp, bara man är lite extra snäll så går det!
×
×
  • Skapa nytt...