Gå till innehåll

Televinken63

Medlem
  • Innehållsantal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Televinken63

  1. Är det någon som har en förklaring till varför jag tappar ca. 8-10 Mbit med Vista. Med XP har jag 17,5-18 Mbit på en 24 Mbit ansl. När jag då intallerar Vista så ramlar det ner till mellan 8-10 Mbit. Jag har provat ett antal gånger med samma resultat, närmare bestämt 5 ggr. Jag har bytt router, nätverkskort, modem, you name it.... Så fort att jag kör vista så blir det tragisk hastighet... Telia har ingen förklaring, och det spelar ingen roll om jag kör TP-Test eller Bredbandskollen eller AC-Net test, samma resultat. Och jag lovar...det är inget som man inbillar sig, det märks skillnad mellan 18 Mbit och 8 Mbit.... Den som har en bra lösning på detta så jag kan köra Vista med oföändrad hastighet får en kvarting Grants i brevlådan...utan tvekan!!
  2. Nu är det ju så illa att jag har ingen XP installerad, enbart Vista Ultimate... Jag har för mig att det ska finnas en XP-liveboot CD/DVD som man kan köra utan att installera, är jag ute och cyklar nu eller...?
  3. Jag installerade Vista på en annan hd innan jag stoppade in den på den ordinarie disken, nu är det bara det att jag inte kan ta bort första installationen fast den är på en helt annan hd. Jag blir tokig, jag vill ju ha utrymmet till nåt annat än en massa värdelösa filer. Finns det nån snäll själ som kan tala om hur jag bär mig åt, formatera är uteslutet, jag har nästan 200 gig musik på den disken...
×
×
  • Skapa nytt...