Gå till innehåll

insats

Medlem
  • Innehållsantal

    11
  • Gick med

  • Besökte senast

insats's Achievements

(1/8)

  1. nyckeln har jag kvar, det var själva aktiveringen jag syftade på, men tack för telefonnummret Nu ska det nog gå
  2. Som jag har förstått det ska man ringa till microsoft för att få en ny nyckel om man vill omistallera sin OEM-vista-version. Problemet är att Microsofts hemsida tillhör världens absolut sämsta och rörigaste jag någonsin varit med om. Någon som kan telefonnummret?
  3. När jag såg vistas säkerhetskopieringsfunktion i kontrollpanelen blev jag väldigt glad över att det kommit ett nytt och praktiskt sätt att kopiera sina filer, inför t.ex. en eventuell omformatering. Nu har jag gjort en "säkerhetskopiera filer" till en extern hårddisk, men nu undrar jag: Vad är det egentligen jag har kopierat? Sparar den alla mail (som i mitt fall är från thunderbird och liger i usersdata......) ? Sparar den alla inställningar till t.ex favoriter i webbläsare? Jag vill ju inte gärna formatera om datorn nu och upptäcka att en massa saker inte sparats Filerna har nämligen komprimerats och det verkar en aning klydding att få fram dom för att se exakt vad som kopierats.. Så frågan är: Kan jag teoretiskt sett efter att ha gjort en "säkerhetskopiera filer" formatera om hårddisken utan att jag riskerar att gå miste om någonting förutom windows och installerade program? Tack på förhand!
  4. Nej det hjälper inte. Har testat det Där ändrar man bara utseendet på hur det hade sett ut om man INTE kört aero
  5. Det kan ju inte bara vara jag som stör mig på detta? Alla program har ju blåa menyer! I Xp var de grå (och man kunde ändra färg om man ville)
  6. Har också mkt problem med gadgets. Dels flyttar dom sig om jag startat om datorn, och RSS-feedsen uppdateras typ var tredje dag! Men värst är att dom bytar plats och har sig
  7. Detta låter väldigt märkligt, men det ska ju FS åtgärda åt dig. Nån här kanske vet vad man kan göra men FS borde ju om någon veta eller hur? Såvida du inte har gått med på en låsning kan de väl inte göra så? Och har du gått med på en låsning så får du troligtvis inte ens ha något annat OS på antar jag.
  8. Låter väldigt märkligt att den skulle ha en spärr mot att boota från en skiva.. Gå in i bios och kolla så att den är inställd (boot-order) på att boota från cd Bios kommer du in i genom att trycka på t.ex. "del"-knappen eller "F1"-knappen när datorn startar. Det brukar stå på skärmen
  9. Vad innebär det att datorn stödjer det? Hur pass bra processor man har osv..? För att Home Premium stödjer Flip 3D, i alla fall var det står på Windows Vistas hemsida. Att din dator stödjer aero (klarar av aero)
  10. Förutsatt att din dator stödjer det så får du det genom att trycka på windows-knappen + tabb
  11. Går det att ändra det blåa standard-färgtemat som fläckar alla program och dess menyer? Jag hittar bara hur man ändrar aero-färgerna på mappar å sånt. Men firefox och thunderbird t.ex. är helt blåa.. inte fint alls
×
×
  • Skapa nytt...