Gå till innehåll

MiniBlommen

Medlem
  • Innehållsantal

    11
  • Gick med

  • Besökte senast

Kontaktmetoder

  • MSN
    PatrikBlom@hotmail.com
  • ICQ
    0

Ytterligare profilinformation

  • Från
    Borlänge

MiniBlommen's Achievements

(1/8)

  1. Ja dom funkade för 2 dagar sen. När jag startade datorn blev de disk boot failure sen efter de har de slutat funka. Felet uppstod för ca 2 månader sen när ja la in vista då fick ja boot disk failure så ja la in xp då sen har de funkat till nu. Funderar på om de är inbyggda sata kontrollern som gått och om de funkar om man köper pci sata kontroller?
  2. ja kanske de men funkar de om ja köper ett sata kontrollerkort ?
  3. Hej igen Jag testade att koppla in diskarna i syrrans dator och då funkade dom prima. I min dator får ja dom inte att funka på något vis :'(
  4. ja jag antar att de är de för datorn funkade igår och idag fick jag boot disk failure sen efter de har den inte hittat hdd. Det blev så för ungefär 3 veckor sedan men då gick den efter att ja resetta bios.
  5. 1. japp. 2. ja de gör den. 3. de är sata, har 2 st likadana diskar och ingen hittas av bios.
  6. Tjenare Har läst runt lite här på forumet men ja får de inte att funka. Bios hittar inte hdd så de finns inte så mycket att göra, har senaste bios inlagt. Datorn är en Fujitsu-Siemens Scaleo T. Vet inte vad jag ska göra är de nytt moderkort som gäller?
  7. Ja tack själv men ja tror du ska ändra ämnet på tråden till "[LÖST]ATI Catalyst Control Center fungerar inte", Har bara för mig det. MVH Patrik
  8. Tjena Jag tror ja hade det felet förut men ja uppdaterade .net till version 2.0 då funka de tror ja de va. Hämtas här: "http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=sv&FamilyID=0856eacb-4362-4b0d-8edd-aab15c5e04f5"
  9. Tjena Tänkte bara säga att jag får längre uppstartningstid i windows xp pro 32-bit med en "Maxtor One Touch 2 300Gb"!
×
×
  • Skapa nytt...